Üniversite Mensupları Bayramlaşma Töreni İçin Bir Araya Geldi

31.05.2019 - 23:16, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1958+ kez okundu.
 

Üniversite Mensupları Bayramlaşma Töreni İçin Bir Araya Geldi

Akdeniz Üniversitesi akademik ve idari personeli Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.
Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Genel Sekreter Ali Serinoğlu ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. Törende konuşan Prof. Dr. Mustafa Ünal bayramların birlik ve beraberliği kuvvetlendirdiğini ifade ederek; “Ülke olarak  dayanışmaya ve paylaşmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu özel günleri fırsat bilerek çevremizde ihtiyaç sahiplerine, yetimlere ve yoksullara yardımda bulunalım. Eş dost, akraba ve yaşlılarımızı ziyaret ederek gönüllerini alalım.” dedi. Hz. Mevlana’nın ‘gönül vermeyince gönül bulamazsın’ sözüne vurgu yapan Rektör Ünal,  “Gönül kapılarını açmak için başkasından beklemeden önce biz bir adım atalım. Küslükleri, kırgınlıkları geride bırakarak kucaklaşalım.” diye konuştu. Tören sonunda Rektör Ünal, tüm Akdeniz Üniversitesi mensupları ile bayramlaşarak iyi dileklerde  bulundu.
Akdeniz Üniversitesi akademik ve idari personeli Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.

Akdeniz Üniversitesi Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Genel Sekreter Ali Serinoğlu ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Mustafa Ünal bayramların birlik ve beraberliği kuvvetlendirdiğini ifade ederek; “Ülke olarak  dayanışmaya ve paylaşmaya her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bu özel günleri fırsat bilerek çevremizde ihtiyaç sahiplerine, yetimlere ve yoksullara yardımda bulunalım. Eş dost, akraba ve yaşlılarımızı ziyaret ederek gönüllerini alalım.” dedi.

Hz. Mevlana’nın ‘gönül vermeyince gönül bulamazsın’ sözüne vurgu yapan Rektör Ünal,  “Gönül kapılarını açmak için başkasından beklemeden önce biz bir adım atalım. Küslükleri, kırgınlıkları geride bırakarak kucaklaşalım.” diye konuştu.

Tören sonunda Rektör Ünal, tüm Akdeniz Üniversitesi mensupları ile bayramlaşarak iyi dileklerde  bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.