Ünsal Mahallesine Konforlu Yeni Yollar

Asayiş 04.05.2022 - 19:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1585+ kez okundu.
 

Ünsal Mahallesine Konforlu Yeni Yollar

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.  Kepez’in dört bir yanı konforlu yollara kavuşuyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, imar sorunlarını çözüme kavuşturmasıyla Ünsal Mahallesinde değişim ve dönüşüm süreci başlamıştı. Gecekondu yapılarının imar planı doğrultusunda kaldırılarak yerine modern bir yaşam alanı inşa edilen mahallede, konforlu ve güvenli yeni yollar açılıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi 5130 sokak üzerindeki yol çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilk önce yol tespiti yapılıyor. İş makinesi ile tespit edilen yol düzleniyor. Kot uygulaması ile yolun yüksekliği ayarlanıyor. Zemine dolgu malzemesi ve asfalt malzemesi serilen yol asfalt dökümüne hazır hale getiriliyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 68 mahallesini konforlu yollarla buluşturmak için gece gündüz çalışıyor.
Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor.

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. 

Kepez’in dört bir yanı konforlu yollara kavuşuyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını da hummalı bir şekilde sürdürüyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, imar sorunlarını çözüme kavuşturmasıyla Ünsal Mahallesinde değişim ve dönüşüm süreci başlamıştı. Gecekondu yapılarının imar planı doğrultusunda kaldırılarak yerine modern bir yaşam alanı inşa edilen mahallede, konforlu ve güvenli yeni yollar açılıyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ünsal Mahallesi 5130 sokak üzerindeki yol çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında ilk önce yol tespiti yapılıyor. İş makinesi ile tespit edilen yol düzleniyor. Kot uygulaması ile yolun yüksekliği ayarlanıyor. Zemine dolgu malzemesi ve asfalt malzemesi serilen yol asfalt dökümüne hazır hale getiriliyor. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin 68 mahallesini konforlu yollarla buluşturmak için gece gündüz çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.