UTEF İhtiyaç Sahiplerini Yalnız Bırakmadı

Asayiş 01.05.2022 - 19:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2554+ kez okundu.
 

UTEF İhtiyaç Sahiplerini Yalnız Bırakmadı

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya devam eden UTEF UMUTIŞIĞI KÖPRÜSÜ yüzlerce hane sahibinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.
Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya devam eden UTEF UMUTIŞIĞI KÖPRÜSÜ yüzlerce hane sahibinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Merkezi Antalya’da bulunan Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu [ UTEF ] ve Leman Gebizli Tüm Engellilere Umutışığı Derneği gönüllere girmeye devam ediyor. ASSİM Siviltoplum ve İnavasyon Merkezinde düzenlenen programda duygulu anlar yaşandı… Kısa bir süre önce 22.02.2022 tarihinde kalbine yenik düşen UTEF Kurucu Genel Başkanı M.Mete Kaçar’dan bayrağı devraldığını belirten Güldane Kaya Kaçar, ” hem eşimi, hem başkanımı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim dolayısıyla bu bayrağı en güzel şekilde dalgalandıracağım, Genel Başkanım Mete Kaçar’ın yolundan ilerleyip onun projelerinin gerçekleşmesi için elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğim ” diyen Kaya Kaçar, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor… Federasyon ve Derneğimiz olarak Ramazan ayında UTEF UMUTIŞIĞI Köprüsü oluşturduk. Bu yılda toplu olarak, gıda paketlerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere geçen yıllarda olduğu gibi Mete Kaçar, başkanımızın isteği üzere, Konya ili Tuzlukçu ilçesine gönderiyoruz. Bugüne kadar kapımıza gelen hiç kimseyi geri çevirmedik, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının bir nebze de olsa bu mübarek ramazan ayında karşılanması ve ramazan bayramına girerken onların sevinmesi bizleri mutlu etmiştir. İnşallah daha da güzel hizmetler yapacağız, yüzlerce gıda paketini ihtiyaç sahipleriyle paylaştık, destek veren hayırseverlere, dernek üyelerine teşekkür ediyorum ” diyen Güldane Kaya Kaçar, “bize güvenen dostlarımız olduğu sürece bizler var olmaya Mete başkanımızın ruhunu şad etmeye devam edeceğiz” dedi. Ayrıca Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile canlı telefon bağlantısı ile yapılan görüşmede düşüncelerini aktaran Akbuğa; “Antalya’dan Tuzlukçu’ya UTEF ve Leman Gebizli Umutışığı Derneğinin el uzatması bizleri memnun etmiştir. Başkana ve emeği geçenlere teşekkür ederim, Mete ağabey benim abimdi onun yokluğu bana çok dokundu onu asla unutmayacağız ve Mete başkanımız için kısa süre sonra açıklayacağım bir sürprizim var” dedi.
Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya devam eden UTEF UMUTIŞIĞI KÖPRÜSÜ yüzlerce hane sahibinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara el uzatmaya devam eden UTEF UMUTIŞIĞI KÖPRÜSÜ yüzlerce hane sahibinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Merkezi Antalya’da bulunan Uluslararası Tüm Engelliler Yaşlılar Kimsesizler Federasyonu [ UTEF ] ve Leman Gebizli Tüm Engellilere Umutışığı Derneği gönüllere girmeye devam ediyor.

ASSİM Siviltoplum ve İnavasyon Merkezinde düzenlenen programda duygulu anlar yaşandı…

Kısa bir süre önce 22.02.2022 tarihinde kalbine yenik düşen UTEF Kurucu Genel Başkanı M.Mete Kaçar’dan bayrağı devraldığını belirten Güldane Kaya Kaçar, ” hem eşimi, hem başkanımı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim dolayısıyla bu bayrağı en güzel şekilde dalgalandıracağım, Genel Başkanım Mete Kaçar’ın yolundan ilerleyip onun projelerinin gerçekleşmesi için elimden gelenin en iyisini yapmak için mücadele edeceğim ” diyen Kaya Kaçar, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor…

Federasyon ve Derneğimiz olarak Ramazan ayında UTEF UMUTIŞIĞI Köprüsü oluşturduk.

Bu yılda toplu olarak, gıda paketlerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere geçen yıllarda olduğu gibi Mete Kaçar, başkanımızın isteği üzere, Konya ili Tuzlukçu ilçesine gönderiyoruz.

Bugüne kadar kapımıza gelen hiç kimseyi geri çevirmedik, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının bir nebze de olsa bu mübarek ramazan ayında karşılanması ve ramazan bayramına girerken onların sevinmesi bizleri mutlu etmiştir.

İnşallah daha da güzel hizmetler yapacağız, yüzlerce gıda paketini ihtiyaç sahipleriyle paylaştık, destek veren hayırseverlere, dernek üyelerine teşekkür ediyorum ” diyen Güldane Kaya Kaçar, “bize güvenen dostlarımız olduğu sürece bizler var olmaya Mete başkanımızın ruhunu şad etmeye devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile canlı telefon bağlantısı ile yapılan görüşmede düşüncelerini aktaran Akbuğa; “Antalya’dan Tuzlukçu’ya UTEF ve Leman Gebizli Umutışığı Derneğinin el uzatması bizleri memnun etmiştir.

Başkana ve emeği geçenlere teşekkür ederim, Mete ağabey benim abimdi onun yokluğu bana çok dokundu onu asla unutmayacağız ve Mete başkanımız için kısa süre sonra açıklayacağım bir sürprizim var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.