Üyelerimizle Güçlüyüz

Asayiş 13.04.2021 - 19:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1863+ kez okundu.
 

Üyelerimizle Güçlüyüz

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürbüz İnaltekin ve Mevlüt Burgaç Antalya’ya gelerek üyeleri çalıştıkları alanda ziyaret etti.
Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürbüz İnaltekin ve Mevlüt Burgaç Antalya’ya gelerek üyeleri çalıştıkları alanda ziyaret etti. Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Mitat Karaca’nın eşlik ettiği ziyaretlerde üyelerin sorunları dinlenirken sendika ile birlikte kazanılan haklar üyelere aktarıldı. Covid-19 virüs tehdidi altında üyelerin çalışmaya devam ettiğine işaret eden İnaltekin ve Burgaç, “halk sağlığının korunması ile birlikte, kamu hizmetinin de aksamadan yürütülmesi mutlak bir hal almıştır. Belirtilen zorlu şartlar içerisinde; kamu görevlilerimiz bu görevlerini sorumluluk içerisinde layıkıyla yerine getirmiş ve kamuoyunun takdirini kazanmıştır” dediler. Virüs ile birlikte PTT A.Ş. çalışmalarının da ön plana çıktığına işaret edilirken “Virüs salgını, birçok alanda olduğu gibi, PTT dağıtıcılarının sorunlarının da acil çözümünü ve çalışanların motivasyonu bakımından bir takım ilave kazanımların sağlanması gerektiği sonucunu ortaya koymuştur. Yaşanan süreçte, PTT Çalışanlarının karşı karşıya kaldığı riskler, çözülmesi gereken sorunlar bakımından birçok sivil toplum örgütü, dernek, sendika elinden geldiği kadar sürece katkı sağlamaya çalışmıştır. Bu çabaların ortak paydası, ulaşılmak istenen sonuç çalışanın hak ettiğini elde etmesi, huzur ve mutluluğudur” denildi. Çalışma şartlarının ağır olduğu belirtilirken “Çalışma şartlarımızdan, işin niteliğinden, alt yapıdan uzak olarak, personel ve müşteri profilini istatistik verileriyle takip edenler, devir oranlarının artmasını postacıların sırtına yükleyerek çözeceğini düşünmektedir. Bu söylemler zaten iş yükü altında ezilen personelin moral ve motivasyonunu düşürerek kurum saygınlığına da zarar vermektedir” ifadeleri kullanıldı. Genel Başkan Yardımcıları Gürbüz İnaltekin ve Mevlüt Burgaç’a teşekkür eden Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, üyelerin haklarını korumak adına çalışmaya devam edeceklerini belirtirken sendikaya olan teveccühün her geçen gün arttığını ve bunun da güçlerine güç kattığını söyledi.
Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürbüz İnaltekin ve Mevlüt Burgaç Antalya’ya gelerek üyeleri çalıştıkları alanda ziyaret etti.

Birlik Haber-Sen Genel Başkan Yardımcısı Gürbüz İnaltekin ve Mevlüt Burgaç Antalya’ya gelerek üyeleri çalıştıkları alanda ziyaret etti. Birlik Haber-Sen Şube Başkanı Mitat Karaca’nın eşlik ettiği ziyaretlerde üyelerin sorunları dinlenirken sendika ile birlikte kazanılan haklar üyelere aktarıldı.

Covid-19 virüs tehdidi altında üyelerin çalışmaya devam ettiğine işaret eden İnaltekin ve Burgaç, “halk sağlığının korunması ile birlikte, kamu hizmetinin de aksamadan yürütülmesi mutlak bir hal almıştır. Belirtilen zorlu şartlar içerisinde; kamu görevlilerimiz bu görevlerini sorumluluk içerisinde layıkıyla yerine getirmiş ve kamuoyunun takdirini kazanmıştır” dediler.

Virüs ile birlikte PTT A.Ş. çalışmalarının da ön plana çıktığına işaret edilirken “Virüs salgını, birçok alanda olduğu gibi, PTT dağıtıcılarının sorunlarının da acil çözümünü ve çalışanların motivasyonu bakımından bir takım ilave kazanımların sağlanması gerektiği sonucunu ortaya koymuştur. Yaşanan süreçte, PTT Çalışanlarının karşı karşıya kaldığı riskler, çözülmesi gereken sorunlar bakımından birçok sivil toplum örgütü, dernek, sendika elinden geldiği kadar sürece katkı sağlamaya çalışmıştır. Bu çabaların ortak paydası, ulaşılmak istenen sonuç çalışanın hak ettiğini elde etmesi, huzur ve mutluluğudur” denildi.

Çalışma şartlarının ağır olduğu belirtilirken “Çalışma şartlarımızdan, işin niteliğinden, alt yapıdan uzak olarak, personel ve müşteri profilini istatistik verileriyle takip edenler, devir oranlarının artmasını postacıların sırtına yükleyerek çözeceğini düşünmektedir. Bu söylemler zaten iş yükü altında ezilen personelin moral ve motivasyonunu düşürerek kurum saygınlığına da zarar vermektedir” ifadeleri kullanıldı.

Genel Başkan Yardımcıları Gürbüz İnaltekin ve Mevlüt Burgaç’a teşekkür eden Birlik Haber-Sen Antalya Şube Başkanı Mitat Karaca, üyelerin haklarını korumak adına çalışmaya devam edeceklerini belirtirken sendikaya olan teveccühün her geçen gün arttığını ve bunun da güçlerine güç kattığını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.