Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 5 Şüpheli Yakalandı

Asayiş 14.06.2019 - 21:24, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1599+ kez okundu.
 

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan 5 Şüpheli Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimzce ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak yapılan çalışmalarda kapsamında;
OLAY 1) 01 Haziran günü (3) şahsın araç ile ilimize uyuşturucu madde getirecekleri ve getirdikleri uyuşturucu maddeyi piyasaya sürecekleri iddiaları üzerine Acısu mevkiinde şahısların bulunduğu araç durdurulmuş, araçta yapılan kontrolde toplam daralı ağırlığı (4.500) gram esrar maddesi ele geçirilmiştir. Yapılan çalışmalar neticesinde (3) şüpheli şahıs yakalanmış,  "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan işlem yapılmış, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Antalya Sulh Ceza Hakimliği tarafından (1) şahıs  tutuklanmış, (2) şahıs adli kontrol ile serbest bırakılmıştır. OLAY 2) 01 Haziran günü Üçgen Mahallesinde uyuşturucu madde depoladıkları ve bu uyuşturucuları araç ile dağıttıkları iddialar üzerine yapılan çalışmalarda (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Araçta satışa hazır halde alüminyum folyoya sarılı halde (15) paket halinde daralı ağırlığı (96) gram esrar (Skunk) maddesi ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslara ait Üçgen Mahallesinde yer alan ikamette yapılan aramada satışa hazır halde (151) paket olmak üzere toplamda daralı (3.100) gram esrar (Skunk) maddesi, (1) adet uyuşturucu maddeleri tartmakta kullanılan hassas terazi ile (1) adet tabanca, (1) adet tabancaya ait şarjör ile (8) adet fişek ele geçirilmiştir. Şüpheli şahıslar hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan işlem yapılmış, şüpheli şahıslar Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Antalya Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştır.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimzce ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak yapılan çalışmalarda kapsamında;

OLAY 1) 01 Haziran günü (3) şahsın araç ile ilimize uyuşturucu madde getirecekleri ve getirdikleri uyuşturucu maddeyi piyasaya sürecekleri iddiaları üzerine Acısu mevkiinde şahısların bulunduğu araç durdurulmuş, araçta yapılan kontrolde toplam daralı ağırlığı (4.500) gram esrar maddesi ele geçirilmiştir.

Yapılan çalışmalar neticesinde (3) şüpheli şahıs yakalanmış,  "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan işlem yapılmış, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Antalya Sulh Ceza Hakimliği tarafından (1) şahıs  tutuklanmış, (2) şahıs adli kontrol ile serbest bırakılmıştır.

OLAY 2) 01 Haziran günü Üçgen Mahallesinde uyuşturucu madde depoladıkları ve bu uyuşturucuları araç ile dağıttıkları iddialar üzerine yapılan çalışmalarda (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır.

Araçta satışa hazır halde alüminyum folyoya sarılı halde (15) paket halinde daralı ağırlığı (96) gram esrar (Skunk) maddesi ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıslara ait Üçgen Mahallesinde yer alan ikamette yapılan aramada satışa hazır halde (151) paket olmak üzere toplamda daralı (3.100) gram esrar (Skunk) maddesi, (1) adet uyuşturucu maddeleri tartmakta kullanılan hassas terazi ile (1) adet tabanca, (1) adet tabancaya ait şarjör ile (8) adet fişek ele geçirilmiştir.

Şüpheli şahıslar hakkında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan işlem yapılmış, şüpheli şahıslar Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Antalya Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.