Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapan 8 Kişi Tutuklandı

Asayiş 08.01.2021 - 20:10, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1806+ kez okundu.
 

Uyuşturucu Ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapan 8 Kişi Tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma K.lığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan 3 ay süreli teknik takip neticesinde başlatılan operasyonda;  uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen ve aralarında bir kadın avukatın da bulunduğu dokuz şüpheli Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yakalandı. Operasyon ’da yakalanan 9 şüpheli şahıs Korkuteli C. Savcılığındaki sorgusunun ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan tutuklama talebi mahkemeye sevk edildi. 8 şüpheli şahıs sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.1 şahıs ise Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ayrıca yürütülen soruşturma kapsamında 28 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu kullanmak ve bulundurmaktan adli işlem başlatıldı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Antalya İl Jandarma K.lığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Korkuteli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan 3 ay süreli teknik takip neticesinde başlatılan operasyonda;  uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen ve aralarında bir kadın avukatın da bulunduğu dokuz şüpheli Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatı ile yakalandı.

Operasyon ’da yakalanan 9 şüpheli şahıs Korkuteli C. Savcılığındaki sorgusunun ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan tutuklama talebi mahkemeye sevk edildi.

8 şüpheli şahıs sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.1 şahıs ise Adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Ayrıca yürütülen soruşturma kapsamında 28 şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu kullanmak ve bulundurmaktan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.