Vali Ersin Yazıcı Kara Yolu Trafik Haftası Etkinliği’ne Katıldı

Asayiş 06.05.2021 - 20:06, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1896+ kez okundu.
 

Vali Ersin Yazıcı Kara Yolu Trafik Haftası Etkinliği’ne Katıldı

Vali Ersin Yazıcı, 1-7 Mayıs Kara Yolu Trafik Haftası nedeniyle Güllük Caddesi’nde gerçekleştirilen Kara Yolu Trafik Haftası Tanıtım Etkinliği’ne katılarak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf sürücülerin muafiyet belgelerini kontrol etti.
Vali Ersin Yazıcı, 1-7 Mayıs Kara Yolu Trafik Haftası nedeniyle Güllük Caddesi’nde gerçekleştirilen Kara Yolu Trafik Haftası Tanıtım Etkinliği’ne katılarak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf sürücülerin muafiyet belgelerini kontrol etti. Antalya’nın en işlek caddelerinden Güllük Caddesi’nde gerçekleştirilen Kara Yolu Trafik Haftası Etkinliğinde Vali Ersin Yazıcı, tam kapanma döneminde kısıtlamadan muaf sürücülerin belgelerini inceledi. Etkinlikte Vali Yazıcı’ya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu eşlik etti. Vali Yazıcı programda “Bugün burada emniyet ve jandarma ile birlikte kara yolları trafik haftasından dolayı, trafik güvenliği ile ilgili bir farkındalık oluşturmak için buradayız. Sürücülerin belgelerini ben de bizzat kontrol ettim, dışarıya çıkma hakları olup olmadıklarına baktım. Aynı zamanda da her şeyin merkezinde bulunan insanların en önemli canlı olduğunu ve onların her şeyin önünde olduğunu bir kez daha hatırlatmak istedik. Dolayısıyla trafik kurallarına başta emniyet kemerini takarak başlayıp trafikte bulunduğu süre içerisinde de tüm trafik kurallarına uymalarını ve bu kurallar trafikte seyrederken de insanların öncelikli olduğunu bir kez daha sürücülere hatırlattık.” diye konuştu. 17 günlük kapanmanın 7’nci gününde Antalya’daki değişime dikkat çeken Vali Yazıcı; “Şükürler olsun vaka sayılarımız düşmeye başladı. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Fakat daha kat etmemiz gereken çok yolumuz var.” diye konuştu. Vaka Sayılarımız Düşmeye Başladı Kapanma sürecinde Antalya olarak kurallara uymaya ve her önlemi harfiyen uygulamaya dikkat ettiklerini belirten Vali Yazıcı şöyle konuştu: "Görüyorsunuz ki Antalya'da tüm caddelerde, tüm girişlerde kontroller yapılıyor. Seyahat izni belgesi olmayanların şehre girmesine izin vermiyoruz. Şehir merkezlerinde de denetimleri artırdık. Buradaki amaç dışarıda bulunan insan sayısının minimize edilmesi. Şükürler olsun vaka sayılarımız düşmeye başladı. Bundan mutluyuz. Yoğun bakımlarımızda bir yoğunluk söz konusu değil. Yüzde 63 civarında seyrediyor." En Yakın Pazara Gidip Evinize Dönün Cumartesi günü kurulacak semt pazarları için de vatandaşlardan duyarlı olmalarını isteyen Vali Yazıcı, "Biz Kaymakamlıklarımızla Belediyelerimizle her türlü önlemi aldık. Vatandaşlarımızdan şunu rica ediyoruz, lütfen en yakın pazara gidin alıverişinizi yapıp evinize geri dönün. Cumartesi gününü de sıkıntı yaşamadan atlatalım. İnanıyorum ki turizmin başkenti Antalya bu günleri atlatacak, bayramdan sonra güzel gelişmeler olacak, turizm hareketlenecek, fakat 17'sine kadar olan süreci kurallara uyarak evimizden çıkmayarak yerine getirelim." diye konuştu. Başarılı Emniyet ve Jandarma Trafik Personeline Ödül Vali Ersin Yazıcı, Trafik Haftası münasebetiyle ilimizde başarılı çalışmalar sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görevli trafik personeline başarı belgesi takdim edip, trafik haftalarını kutladı.
Vali Ersin Yazıcı, 1-7 Mayıs Kara Yolu Trafik Haftası nedeniyle Güllük Caddesi’nde gerçekleştirilen Kara Yolu Trafik Haftası Tanıtım Etkinliği’ne katılarak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf sürücülerin muafiyet belgelerini kontrol etti.

Vali Ersin Yazıcı, 1-7 Mayıs Kara Yolu Trafik Haftası nedeniyle Güllük Caddesi’nde gerçekleştirilen Kara Yolu Trafik Haftası Tanıtım Etkinliği’ne katılarak sokağa çıkma kısıtlamasından muaf sürücülerin muafiyet belgelerini kontrol etti.

Antalya’nın en işlek caddelerinden Güllük Caddesi’nde gerçekleştirilen Kara Yolu Trafik Haftası Etkinliğinde Vali Ersin Yazıcı, tam kapanma döneminde kısıtlamadan muaf sürücülerin belgelerini inceledi. Etkinlikte Vali Yazıcı’ya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu eşlik etti. Vali Yazıcı programda “Bugün burada emniyet ve jandarma ile birlikte kara yolları trafik haftasından dolayı, trafik güvenliği ile ilgili bir farkındalık oluşturmak için buradayız. Sürücülerin belgelerini ben de bizzat kontrol ettim, dışarıya çıkma hakları olup olmadıklarına baktım. Aynı zamanda da her şeyin merkezinde bulunan insanların en önemli canlı olduğunu ve onların her şeyin önünde olduğunu bir kez daha hatırlatmak istedik. Dolayısıyla trafik kurallarına başta emniyet kemerini takarak başlayıp trafikte bulunduğu süre içerisinde de tüm trafik kurallarına uymalarını ve bu kurallar trafikte seyrederken de insanların öncelikli olduğunu bir kez daha sürücülere hatırlattık.” diye konuştu.

17 günlük kapanmanın 7’nci gününde Antalya’daki değişime dikkat çeken Vali Yazıcı; “Şükürler olsun vaka sayılarımız düşmeye başladı. Bu bizi son derece mutlu ediyor. Fakat daha kat etmemiz gereken çok yolumuz var.” diye konuştu.

Vaka Sayılarımız Düşmeye Başladı

Kapanma sürecinde Antalya olarak kurallara uymaya ve her önlemi harfiyen uygulamaya dikkat ettiklerini belirten Vali Yazıcı şöyle konuştu: "Görüyorsunuz ki Antalya'da tüm caddelerde, tüm girişlerde kontroller yapılıyor. Seyahat izni belgesi olmayanların şehre girmesine izin vermiyoruz. Şehir merkezlerinde de denetimleri artırdık. Buradaki amaç dışarıda bulunan insan sayısının minimize edilmesi. Şükürler olsun vaka sayılarımız düşmeye başladı. Bundan mutluyuz. Yoğun bakımlarımızda bir yoğunluk söz konusu değil. Yüzde 63 civarında seyrediyor."

En Yakın Pazara Gidip Evinize Dönün

Cumartesi günü kurulacak semt pazarları için de vatandaşlardan duyarlı olmalarını isteyen Vali Yazıcı, "Biz Kaymakamlıklarımızla Belediyelerimizle her türlü önlemi aldık. Vatandaşlarımızdan şunu rica ediyoruz, lütfen en yakın pazara gidin alıverişinizi yapıp evinize geri dönün. Cumartesi gününü de sıkıntı yaşamadan atlatalım. İnanıyorum ki turizmin başkenti Antalya bu günleri atlatacak, bayramdan sonra güzel gelişmeler olacak, turizm hareketlenecek, fakat 17'sine kadar olan süreci kurallara uyarak evimizden çıkmayarak yerine getirelim." diye konuştu.

Başarılı Emniyet ve Jandarma Trafik Personeline Ödül
Vali Ersin Yazıcı, Trafik Haftası münasebetiyle ilimizde başarılı çalışmalar sürdüren İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığında görevli trafik personeline başarı belgesi takdim edip, trafik haftalarını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.