Vali Karaloğlu Antalyaspor Taraftarıyla İftarda Buluştu

Asayiş 23.05.2019 - 23:02, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2289+ kez okundu.
 

Vali Karaloğlu Antalyaspor Taraftarıyla İftarda Buluştu

Vali Münir Karaloğlu Antalyaspor taraftar gruplarından olan 07 Gençlik tarafından geleneksel olarak düzenlenen, iftar programına katıldı.
Antalya Stadyumu otoparkında gerçekleşen iftara Vali Karaloğlu’nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, Antalyaspor'un farklı branşlardaki sporcuları, yöneticileri, iş insanları ve çok sayıda taraftar katıldı. Antalyaspor, Antalya için Önemli Bir Marka Değeri İftarda konuşan Vali Münir Karaloğlu, “Antalya, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresidir. Aynı zamanda önemli bir turizm şehridir ve bu şehrin sahip olduğu önemli markalar vardır.                                                                                                                                                  Antalyaspor’da, Antalya markasına önemli katkılar sunan bir alt markadır. Antalya’da yaşayan Antalya’yı yöneten yöneticiler olarak bizler, Antalya’da para kazananlar, Antalya’da yaşayanlar, Antalya’da nefes alıp veren herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Bu sene başında bir sürü sorunumuz vardı. Yönetim değişti, yeni bir yönetim kurulu oluştu. Takımla ilgili farklı söylentiler vardı. Ama Antalyaspor Türkiye’de bu işle uğraşan herkesi şaşırtacak bir başarıyı kazandı. Antalyaspor ve Alanyaspor herhangi bir risk taşımadan gelecek seneye takımlarımızı taşınmış oldu. Emeği geçen yöneticilerimize değerli hocalarımıza ve bütün oyuncularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi. Antalyaspor’dan beklentilerinin daha büyük başarılar kazanması olduğunu vurgulayan Vali Münir Karaloğlu, Antalyaspor’un hafta sonu karşılaşacağı Fenerbahçe’yi yenerek Avrupa’ya gitmesini arzu ettiğini belirtti. Konuşmaların ardından Vali Münir Karaloğlu, Antalyaspor taraftarları ile sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
Vali Münir Karaloğlu Antalyaspor taraftar gruplarından olan 07 Gençlik tarafından geleneksel olarak düzenlenen, iftar programına katıldı.

Antalya Stadyumu otoparkında gerçekleşen iftara Vali Karaloğlu’nun yanı sıra siyasi parti temsilcileri, Antalyaspor'un farklı branşlardaki sporcuları, yöneticileri, iş insanları ve çok sayıda taraftar katıldı.

Antalyaspor, Antalya için Önemli Bir Marka Değeri

İftarda konuşan Vali Münir Karaloğlu, “Antalya, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresidir. Aynı zamanda önemli bir turizm şehridir ve bu şehrin sahip olduğu önemli markalar vardır.                                                                                                                                                 

Antalyaspor’da, Antalya markasına önemli katkılar sunan bir alt markadır. Antalya’da yaşayan Antalya’yı yöneten yöneticiler olarak bizler, Antalya’da para kazananlar, Antalya’da yaşayanlar, Antalya’da nefes alıp veren herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Bu sene başında bir sürü sorunumuz vardı. Yönetim değişti, yeni bir yönetim kurulu oluştu. Takımla ilgili farklı söylentiler vardı. Ama Antalyaspor Türkiye’de bu işle uğraşan herkesi şaşırtacak bir başarıyı kazandı. Antalyaspor ve Alanyaspor herhangi bir risk taşımadan gelecek seneye takımlarımızı taşınmış oldu. Emeği geçen yöneticilerimize değerli hocalarımıza ve bütün oyuncularımıza canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Antalyaspor’dan beklentilerinin daha büyük başarılar kazanması olduğunu vurgulayan Vali Münir Karaloğlu, Antalyaspor’un hafta sonu karşılaşacağı Fenerbahçe’yi yenerek Avrupa’ya gitmesini arzu ettiğini belirtti.

Konuşmaların ardından Vali Münir Karaloğlu, Antalyaspor taraftarları ile sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.