Vali Karaloğlu’dan Afrin Gazisine Geçmiş Olsun Ziyareti

Sağlık 22.01.2019 - 22:03, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2122+ kez okundu.
 

Vali Karaloğlu’dan Afrin Gazisine Geçmiş Olsun Ziyareti

Vali Münir Karaloğlu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Afrin gazimiz Tankçı Uzman Çavuş Süleyman Dindar’a geçmiş olssun ziyaretinde bulunup kahraman gazimize acil şifalar diledi.
Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de 7 Şubat tarihinde içinde bulunduğu tankın isabet almasıyla her iki eli ve yüzü yanan Tankçı Uzman Çavuş Süleyman Dindar Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyor. Nişancı olarak görev yaptığı tankın teröristler tarafından roketle vurulması sonucu her iki eli ve vücudunun büyük bölümünün yanmasıyla gazi olan Dindar’ın tedavisini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi plastik cerrahi bölümünde görev yapan Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Özlenen Özkan sürdürüyor. Vali Münir Karaloğlu Afrin Gazisi Süleyman Dindar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunup doktorlardan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gazi Dindar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Münir Karaloğlu’na Gazi Dindar olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı. TANKI ROKETLE VURULDU Olayın 7 Şubat günü yaşandığını aktaran Dindar, görevli olduğu tankın bakımını yapmak için içinde tek olduğu sırada teröristlerin roketle saldırı gerçekleştirdiğini belirtti. Tankın isabet almasıyla birlikte tarif edilemez bir ısı meydana geldiğini ve alev topu içinde kaldığını ifade eden Dindar. Tankın açık olan kapağından çıkmak için hamle yaptığında, ilk hamlede ısı nedeniyle ellerinin yanarak tüm derisinin sıyrılarak düştüğünü, ikinci hamle ile tank kapağından kendini yukarı çekerek dışarı attığını anlattı. İskenderun Devlet Hastanesi'nde bir süre yanık tedavi gördükten sonra evine döndüğünü aktaran Dindar Şimdi ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Özlenen Özkan tarafında çok etkili bir tedavi sürecinde olduğunu, ellerini en kısa sürede eskisi gibi kullanacağından umutlu olduğunu ifade etti. MİNNET BORÇLUYUZ 58 gün süren Afrin Harekatında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin destansı bir mücadele verdiğini aktaran Vali Münir Karaloğlu Süleyman Dindar ve kahraman askerlerimizin Afrin Harekatında gösterdiği fedakarlıktan ötürü Türk milletinin kendilerine minnet borcu olduğunu vurguladı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Afrin’i tamamen terör güçlerinden temizleyen Asker ve Özel Harekat Polislerimizi gururla andıklarını belirten Vali Karaloğlu, “Tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi. EV VE ARAÇ TAHSİS EDİLECEK Manisa’da kalan bebeklerini bir aydır göremediğini ve hasret gidermek istediğini belirten Süleyman Dindar için Vali Münir Karaloğlu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine de talimat verdi. Süleyman Dindar ve eşinin birkaç günlüğüne  Manisa’ya gitmeleri için araç ayarlanmasını ve Süleyman Dindar’ın tedavisi tamamlanana kadar ailesiyle birlikte kalması için Hastane yakında Aile ve Sosyal İl Müdürlüğünce bir ev ayarlanmasını istedi. Gazi Dindar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karaloğlu hastanede yatan diğer hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane yöneticileri ve doktorlardan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Münir Karaloğlu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Afrin gazimiz Tankçı Uzman Çavuş Süleyman Dindar’a geçmiş olssun ziyaretinde bulunup kahraman gazimize acil şifalar diledi.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Afrin’de 7 Şubat tarihinde içinde bulunduğu tankın isabet almasıyla her iki eli ve yüzü yanan Tankçı Uzman Çavuş Süleyman Dindar Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi görüyor.

Nişancı olarak görev yaptığı tankın teröristler tarafından roketle vurulması sonucu her iki eli ve vücudunun büyük bölümünün yanmasıyla gazi olan Dindar’ın tedavisini Akdeniz Üniversitesi Hastanesi plastik cerrahi bölümünde görev yapan Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Özlenen Özkan sürdürüyor.

Vali Münir Karaloğlu Afrin Gazisi Süleyman Dindar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunup doktorlardan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gazi Dindar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Münir Karaloğlu’na Gazi Dindar olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.

TANKI ROKETLE VURULDU

Olayın 7 Şubat günü yaşandığını aktaran Dindar, görevli olduğu tankın bakımını yapmak için içinde tek olduğu sırada teröristlerin roketle saldırı gerçekleştirdiğini belirtti. Tankın isabet almasıyla birlikte tarif edilemez bir ısı meydana geldiğini ve alev topu içinde kaldığını ifade eden Dindar. Tankın açık olan kapağından çıkmak için hamle yaptığında, ilk hamlede ısı nedeniyle ellerinin yanarak tüm derisinin sıyrılarak düştüğünü, ikinci hamle ile tank kapağından kendini yukarı çekerek dışarı attığını anlattı.

İskenderun Devlet Hastanesi'nde bir süre yanık tedavi gördükten sonra evine döndüğünü aktaran Dindar Şimdi ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Prof. Dr. Ömer Özkan ve Doç. Dr. Özlenen Özkan tarafında çok etkili bir tedavi sürecinde olduğunu, ellerini en kısa sürede eskisi gibi kullanacağından umutlu olduğunu ifade etti.

MİNNET BORÇLUYUZ

58 gün süren Afrin Harekatında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin destansı bir mücadele verdiğini aktaran Vali Münir Karaloğlu Süleyman Dindar ve kahraman askerlerimizin Afrin Harekatında gösterdiği fedakarlıktan ötürü Türk milletinin kendilerine minnet borcu olduğunu vurguladı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde Afrin’i tamamen terör güçlerinden temizleyen Asker ve Özel Harekat Polislerimizi gururla andıklarını belirten Vali Karaloğlu, “Tüm gazi ve şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” dedi.

EV VE ARAÇ TAHSİS EDİLECEK

Manisa’da kalan bebeklerini bir aydır göremediğini ve hasret gidermek istediğini belirten Süleyman Dindar için Vali Münir Karaloğlu Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine de talimat verdi. Süleyman Dindar ve eşinin birkaç günlüğüne  Manisa’ya gitmeleri için araç ayarlanmasını ve Süleyman Dindar’ın tedavisi tamamlanana kadar ailesiyle birlikte kalması için Hastane yakında Aile ve Sosyal İl Müdürlüğünce bir ev ayarlanmasını istedi.

Gazi Dindar’a geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karaloğlu hastanede yatan diğer hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastane yöneticileri ve doktorlardan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.