Vali Karaloğlu’dan Bayram Trafiğine Kırmızı Düdük

Asayiş 03.06.2019 - 21:31, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1647+ kez okundu.
 

Vali Karaloğlu’dan Bayram Trafiğine Kırmızı Düdük

Vali Münir Karaloğlu Bayram tatili sebebiyle Alanya- Antalya hattında oluşan trafik yoğunluğunu ve emniyet güçlerinin aldıkları trafik tedbirlerini havadan kontrol etti. Uygulama noktasında incelemede bulunup çocuklara kırmızı düdük dağıttı. Ramazan Bayramı öncesi, kentteki trafik yoğunluğunun denetlenmesi ve bayram için alınan trafik denetimlerinin incelmesi amacıyla Vali Münir Karaloğlu İl Jandarma Komutanı Tuğgerenal Tekin Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile havadan ve karadan kontrol gerçekleştirdi. İl Jandarma Komutanlığı’na ait askeri helikopterle Antalya Sahil Güvenlik grup Komutanlığı’ndan havalanan Vali Karaloğlu, ana arterler başta olmak üzere sahil bandındaki trafik yoğunluğunu havadan inceledi. Trafik polisleri ve jandarma trafik görevlilerinin yol güzergahı boyunca kurduğu uygulama noktalarını da havadan denetleyen Karaloğlu, Manavgat ilçesine indikten sonra yol üzerindeki bir kontrol noktasına geldi. Trafik Yoğunluğuna Karşı Tüm Tedbirlerimizi Aldık 350 ekip 1250 emniyet personelinin bayram süresince görev yapacağını vurgulayan Vali Karaloğlu, “Trafik yoğunluğumuz kontrol edilemez düzeyde değildir. Bayram süresince her 10 kilometrede bir uygulama noktamız olacak. Burada tüm kontroller yapılarak sürücülerin kurallara uyması sağlanacak. Trafik yoğunluğuna karşı tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızdan da ricam kendi canları, sevdiklerinin mutluluğu için trafik kurallarına uysunlar. Bayramı sevdiklerimizle mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirebilelim.” dedi. Uygulama sırasında sürücülerle sohbet eden Vali Münir Karaloğlu, emniyet kemeri kontrolü de yaptı. Kurallara uyan sürücülere teşekkür eden Karaloğlu, aileleriyle birlikte tatil amaçlı gelen çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Çocuklara kırmızı düdük vererek sürücü olan babalarının hata yapması halinde uyarmasını isteyen Karaloğlu, ayrıca ebeveynlerinin yaptıkları kural ihlallerini işaretlemeleri için de çocuklara sürücü seyahat karnesi verdi.

Vali Münir Karaloğlu Bayram tatili sebebiyle Alanya- Antalya hattında oluşan trafik yoğunluğunu ve emniyet güçlerinin aldıkları trafik tedbirlerini havadan kontrol etti. Uygulama noktasında incelemede bulunup çocuklara kırmızı düdük dağıttı.

Ramazan Bayramı öncesi, kentteki trafik yoğunluğunun denetlenmesi ve bayram için alınan trafik denetimlerinin incelmesi amacıyla Vali Münir Karaloğlu İl Jandarma Komutanı Tuğgerenal Tekin Aktemur ve İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan ile havadan ve karadan kontrol gerçekleştirdi.

İl Jandarma Komutanlığı’na ait askeri helikopterle Antalya Sahil Güvenlik grup Komutanlığı’ndan havalanan Vali Karaloğlu, ana arterler başta olmak üzere sahil bandındaki trafik yoğunluğunu havadan inceledi. Trafik polisleri ve jandarma trafik görevlilerinin yol güzergahı boyunca kurduğu uygulama noktalarını da havadan denetleyen Karaloğlu, Manavgat ilçesine indikten sonra yol üzerindeki bir kontrol noktasına geldi.

Trafik Yoğunluğuna Karşı Tüm Tedbirlerimizi Aldık

350 ekip 1250 emniyet personelinin bayram süresince görev yapacağını vurgulayan Vali Karaloğlu, “Trafik yoğunluğumuz kontrol edilemez düzeyde değildir. Bayram süresince her 10 kilometrede bir uygulama noktamız olacak. Burada tüm kontroller yapılarak sürücülerin kurallara uyması sağlanacak. Trafik yoğunluğuna karşı tüm tedbirlerimizi aldık. Vatandaşlarımızdan da ricam kendi canları, sevdiklerinin mutluluğu için trafik kurallarına uysunlar. Bayramı sevdiklerimizle mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirebilelim.” dedi.

Uygulama sırasında sürücülerle sohbet eden Vali Münir Karaloğlu, emniyet kemeri kontrolü de yaptı. Kurallara uyan sürücülere teşekkür eden Karaloğlu, aileleriyle birlikte tatil amaçlı gelen çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Çocuklara kırmızı düdük vererek sürücü olan babalarının hata yapması halinde uyarmasını isteyen Karaloğlu, ayrıca ebeveynlerinin yaptıkları kural ihlallerini işaretlemeleri için de çocuklara sürücü seyahat karnesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.