Vali Karaloğlu’nun Desteğiyle Hayata Tutundu

Gündem 14.02.2019 - 22:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1816+ kez okundu.
 

Vali Karaloğlu’nun Desteğiyle Hayata Tutundu

Bursa’da 2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu kalbi duran ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Akif Uyar, Vali Münir Karaloğlu’nun desteği ile sağlığına kavuştu.
Vali Münir Karaloğlu’na gönderdiği mektupla iletişime geçtiğini belirten Uyar, “Amacım bana çarpan kişiyi bulup cezalandırılmasını istemekti ama Valimiz kalçamı görünce kayıtsız kalamadı. Hemen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan’ı arayarak bana yardımcı olmasını istedi. 1 yıllık tedavinin sonunda sağlığıma kavuştum. Bugün de valimize teşekkür etmek için onu ziyaret etmek istedim. Allah valimizden ve doktorlarımdan razı olsun” dedi. Bursa’nın Karacabey ilçesinde 2011 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından yürüyemez hale geldiğini belirten 34 yaşındaki Akif Uyar, “Doktorlar beni bulduğunda ölüymüşüm, kalp masajı yapıp beni hayata döndürmüşler. Bursa Uludağ Üniversitesi’nde 3 ay bilinçsizce yoğun bakımda yatmışım. Bu süreçlerin sonunda, kalçamdan 7 kere ameliyat oldum. Sonrasında Bursa’dan Antalya’ya geldik. Yürümemde sıkıntı vardı. Dizlerim kıvrıktı. Dizlerimi açmak için uzun süre uğraştık. 5- 6 sene geçti destek alarak yürümeye çalıştım. Sonrasında iki dizimden ameliyat oldum. Akdeniz Üniversitesi Ortopedi Doktoru Prof. Dr. Yetkin Söyüncü beni ameliyat etti. Vücudumda tek hasarlı kısım olarak kalçam kalmıştı. Kalçamdaki sıkıntıları da Allah razı olsun sayın valimiz Münir Karaloğlu’nun desteği ve doktorlarımızın başarılı ameliyatlarıyla atlattım.” ifadelerini kullandı. Annesi Emine Uyar ile makamına ziyarete geldiklerinde Akif Uyar’ın yürüdüğünü gören Vali Karaloğlu çok mutlu olduğunu ifade etti. Akif ve Emine uyara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karaloğlu, Akif Uyar’a bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diledi.
Bursa’da 2011 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu kalbi duran ve vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralanan Akif Uyar, Vali Münir Karaloğlu’nun desteği ile sağlığına kavuştu.

Vali Münir Karaloğlu’na gönderdiği mektupla iletişime geçtiğini belirten Uyar, “Amacım bana çarpan kişiyi bulup cezalandırılmasını istemekti ama Valimiz kalçamı görünce kayıtsız kalamadı. Hemen Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan’ı arayarak bana yardımcı olmasını istedi. 1 yıllık tedavinin sonunda sağlığıma kavuştum. Bugün de valimize teşekkür etmek için onu ziyaret etmek istedim. Allah valimizden ve doktorlarımdan razı olsun” dedi.

Bursa’nın Karacabey ilçesinde 2011 yılında geçirdiği trafik kazasının ardından yürüyemez hale geldiğini belirten 34 yaşındaki Akif Uyar, “Doktorlar beni bulduğunda ölüymüşüm, kalp masajı yapıp beni hayata döndürmüşler. Bursa Uludağ Üniversitesi’nde 3 ay bilinçsizce yoğun bakımda yatmışım. Bu süreçlerin sonunda, kalçamdan 7 kere ameliyat oldum. Sonrasında Bursa’dan Antalya’ya geldik. Yürümemde sıkıntı vardı. Dizlerim kıvrıktı. Dizlerimi açmak için uzun süre uğraştık. 5- 6 sene geçti destek alarak yürümeye çalıştım. Sonrasında iki dizimden ameliyat oldum. Akdeniz Üniversitesi Ortopedi Doktoru Prof. Dr. Yetkin Söyüncü beni ameliyat etti. Vücudumda tek hasarlı kısım olarak kalçam kalmıştı. Kalçamdaki sıkıntıları da Allah razı olsun sayın valimiz Münir Karaloğlu’nun desteği ve doktorlarımızın başarılı ameliyatlarıyla atlattım.” ifadelerini kullandı.

Annesi Emine Uyar ile makamına ziyarete geldiklerinde Akif Uyar’ın yürüdüğünü gören Vali Karaloğlu çok mutlu olduğunu ifade etti. Akif ve Emine uyara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Karaloğlu, Akif Uyar’a bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.