Vali Yazıcı Antalya OSB Firmalarını Ziyaret Etti

Ekonomi 04.11.2020 - 20:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1894+ kez okundu.
 

Vali Yazıcı Antalya OSB Firmalarını Ziyaret Etti

Antalya OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, toplantının ardından AGT ve Altıntar firmalarında incelemelerde bulundu.
Antalya OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, toplantının ardından AGT ve Altıntar firmalarında incelemelerde bulundu. Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nin olağan toplantısı, Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti. Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Müteşebbis Heyet Üyeleri Atıf Çiçekli, Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Gizli, Yiğit Budak, Ahmet Kasapoğlu, Fatin Tapcı, Abdullah Erdal Konya, Rasim Feyzan Doğu, Ali Acır, Sedat Gümüş ve Eşref Demirörs’ün katıldığı toplantıda, Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından son dönemde gerçekleştirilen işlemler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Toplantıda bölgenin Ekim ayı mizanı da görüşülürken sanayicilerin talepleri ile ilgili konular değerlendirildi. FABRİKALARI ZİYARET ETTİ Toplantının ardından Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve Başkan Vekili Hasanali Gönen ile birlikte fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ersin Yazıcı, ilk olarak AGT Ağaç Sanayi Ticaret AŞ’de incelemelerde bulundu. AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Semih Söylemez ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, fabrikanın üretim süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı. 302 bin metrekare alana kurulu dev tesis elektrikli araçlar ile gezilirken, Vali Yazıcı ve Başkan Bahar’ın bulunduğu aracı ev sahibi Mehmet Semih Söylemez kullandı. Günün ikinci ziyaretini Altıntar Tarım AŞ’ye gerçekleştiren Vali Yazıcı şirket ortakları Osman Bahçe ve Levent Gelgeç ile birlikte tesisi gezerek hammadden son ürüne kadar olan tüm üretim süreçlerini yerinde inceleyerek firma faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Antalya OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, toplantının ardından AGT ve Altıntar firmalarında incelemelerde bulundu.

Antalya OSB Müteşebbis Heyeti toplantısına başkanlık eden Antalya Valisi Ersin Yazıcı, toplantının ardından AGT ve Altıntar firmalarında incelemelerde bulundu.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti’nin olağan toplantısı, Antalya Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti. Müteşebbis Heyet Başkan Vekili ve Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Müteşebbis Heyet Üyeleri Atıf Çiçekli, Hasanali Gönen, Fatih İncir, Mustafa Gizli, Yiğit Budak, Ahmet Kasapoğlu, Fatin Tapcı, Abdullah Erdal Konya, Rasim Feyzan Doğu, Ali Acır, Sedat Gümüş ve Eşref Demirörs’ün katıldığı toplantıda, Bölge Müdürü İlhan Metin tarafından son dönemde gerçekleştirilen işlemler hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Toplantıda bölgenin Ekim ayı mizanı da görüşülürken sanayicilerin talepleri ile ilgili konular değerlendirildi.

FABRİKALARI ZİYARET ETTİ

Toplantının ardından Antalya OSB Başkanı Ali Bahar ve Başkan Vekili Hasanali Gönen ile birlikte fabrika ziyaretleri gerçekleştiren Vali Ersin Yazıcı, ilk olarak AGT Ağaç Sanayi Ticaret AŞ’de incelemelerde bulundu. AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Semih Söylemez ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, fabrikanın üretim süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı. 302 bin metrekare alana kurulu dev tesis elektrikli araçlar ile gezilirken, Vali Yazıcı ve Başkan Bahar’ın bulunduğu aracı ev sahibi Mehmet Semih Söylemez kullandı. Günün ikinci ziyaretini Altıntar Tarım AŞ’ye gerçekleştiren Vali Yazıcı şirket ortakları Osman Bahçe ve Levent Gelgeç ile birlikte tesisi gezerek hammadden son ürüne kadar olan tüm üretim süreçlerini yerinde inceleyerek firma faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.