Vali Yazıcı'dan Başkan Atmaca'ya Ziyaret

Asayiş 05.11.2020 - 19:27, Güncelleme: 22.11.2022 - 03:43 2644+ kez okundu.
 

Vali Yazıcı'dan Başkan Atmaca'ya Ziyaret

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi. MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Şube Başkanvekili Devrim Kılıç, Şube Sekreteri Şenay Demiralay ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Topçu'nun hazır bulunduğu ziyarette, Vali Yazıcı Oda çalışmaları ve faaliyet alanları hakkında bilgi alırken, meslek odalarının kent için önemine vurgu yaptı. MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca ise Vali Ersin Yazıcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kent için yapılacak işbirliklerine her zaman hazır olduklarını ifade etti. Ziyaret sonrası Başkan Atmaca,Vali Yazıcı adına LÖSEV'e yaptıkları bağış sertifikasını kendisine takdim ederken, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, nazik hediyeleri için Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi'ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi.

MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Şube Başkanvekili Devrim Kılıç, Şube Sekreteri Şenay Demiralay ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Topçu'nun hazır bulunduğu ziyarette, Vali Yazıcı Oda çalışmaları ve faaliyet alanları hakkında bilgi alırken, meslek odalarının kent için önemine vurgu yaptı.

MMO Antalya Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca ise Vali Ersin Yazıcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kent için yapılacak işbirliklerine her zaman hazır olduklarını ifade etti. Ziyaret sonrası Başkan Atmaca,Vali Yazıcı adına LÖSEV'e yaptıkları bağış sertifikasını kendisine takdim ederken, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, nazik hediyeleri için Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Atmaca ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.