Vali Yazıcı’dan Duyarlı Sürücülere Plaket

Asayiş 21.01.2021 - 22:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2378+ kez okundu.
 

Vali Yazıcı’dan Duyarlı Sürücülere Plaket

Vali Ersin Yazıcı İçişleri Bakanlığı’nın “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” projesi kapsamında trafikte kurallara uyan, duyarlı, saygılı ve bilinçli sürücülere plaket takdim etti.
Vali Ersin Yazıcı İçişleri Bakanlığı’nın “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” projesi kapsamında trafikte kurallara uyan, duyarlı, saygılı ve bilinçli sürücülere plaket takdim etti. Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen törene Vali Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Sezai Özkurt, jandarma personeli ve sürücüler katıldı. Örnek Olmanızı Temenni Ediyorum Törende duyarlı vatandaşları tebrik eden Vali Yazıcı “İnşallah sizler, Antalya’mızdaki diğer sürücülerimize de örnek teşkil edeceksiniz. Dünyada en değerli en kıymetli varlık insan. Hepimiz de insanlığa hizmet etmek için, insana katkı sunmak için çeşitli işler yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de araç kullanmaktır. Dolayısıyla araç kullanırken de hangi gerekçeyle olursa olsun insanların sürekli yaşamın içinde olduğu ve bizimde bir insan olarak insanlara ve diğer canlılara saygı göstermemiz gerektiğini sürücüler olarak bazen unutuyoruz. Ama burada unutmayan sürücü arkadaşlarımız var. Sizleri tekrar tebrik ediyor, diğer tüm sürücülerimize de örnek olmanızı temenni ediyorum” dedi. Konuşmasının ardından sürücülere plaketlerini takdim eden Vali Yazıcı sürücüler ve güvenlik amirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 19 İlçede Eş Zamanlı Tören Düzenlendi Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda Antalya ili genelinde alınan önlemler, etkin denetimler ve duyarlı sürücüler sayesinde trafik kazaları ve kaza sonucu meydana gelen ölüm ve yaralama olaylarında ciddi bir azalma görüldü. Trafikte daha güvenli yolculuklar için bilinçli ve duyarlı davranan sürücülere Antalya’nın 19 ilçesinde eş zamanlı olarak plaketleri takdim edildi.
Vali Ersin Yazıcı İçişleri Bakanlığı’nın “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” projesi kapsamında trafikte kurallara uyan, duyarlı, saygılı ve bilinçli sürücülere plaket takdim etti.

Vali Ersin Yazıcı İçişleri Bakanlığı’nın “Bu Yolda Hep Birlikteyiz” projesi kapsamında trafikte kurallara uyan, duyarlı, saygılı ve bilinçli sürücülere plaket takdim etti.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nda gerçekleştirilen törene Vali Ersin Yazıcı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Sezai Özkurt, jandarma personeli ve sürücüler katıldı.

Örnek Olmanızı Temenni Ediyorum

Törende duyarlı vatandaşları tebrik eden Vali Yazıcı “İnşallah sizler, Antalya’mızdaki diğer sürücülerimize de örnek teşkil edeceksiniz. Dünyada en değerli en kıymetli varlık insan. Hepimiz de insanlığa hizmet etmek için, insana katkı sunmak için çeşitli işler yapıyoruz. Bunlardan bir tanesi de araç kullanmaktır. Dolayısıyla araç kullanırken de hangi gerekçeyle olursa olsun insanların sürekli yaşamın içinde olduğu ve bizimde bir insan olarak insanlara ve diğer canlılara saygı göstermemiz gerektiğini sürücüler olarak bazen unutuyoruz. Ama burada unutmayan sürücü arkadaşlarımız var. Sizleri tekrar tebrik ediyor, diğer tüm sürücülerimize de örnek olmanızı temenni ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından sürücülere plaketlerini takdim eden Vali Yazıcı sürücüler ve güvenlik amirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

19 İlçede Eş Zamanlı Tören Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı Karayolu Trafik Güvenliği Eylem Planı doğrultusunda Antalya ili genelinde alınan önlemler, etkin denetimler ve duyarlı sürücüler sayesinde trafik kazaları ve kaza sonucu meydana gelen ölüm ve yaralama olaylarında ciddi bir azalma görüldü. Trafikte daha güvenli yolculuklar için bilinçli ve duyarlı davranan sürücülere Antalya’nın 19 ilçesinde eş zamanlı olarak plaketleri takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.