Vergi Haftası Nedeniyle Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun Odamızı Ziyaret Etti

Ekonomi 25.02.2019 - 21:37, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2482+ kez okundu.
 

Vergi Haftası Nedeniyle Vergi Dairesi Başkanı Metin Uzun Odamızı Ziyaret Etti

30. Vergi Haftası nedeniyle; Vergi Dairesi Başkanı Metin UZUN ve Grup Müdürü Emre GÖK, Mükellef Hizmetleri Müdürü Orhan ATLI, Usul Müdürü Ramazan ÇAKAN, Üçkapılar Vergi Dairesi Müdürü Medeni YAKUT odamızı ziyaret etti. Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin hazır bulunduğu ziyarette, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın soru ve sorunları görüşüldü. Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR, özellikle son günlerde İnternet Vergi Dairesi ve Defter-Beyan sisteminde yaşanan aksaklıkları dile getirdi. Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleri ile son buldu.

30. Vergi Haftası nedeniyle; Vergi Dairesi Başkanı Metin UZUN ve Grup Müdürü Emre GÖK, Mükellef Hizmetleri Müdürü Orhan ATLI, Usul Müdürü Ramazan ÇAKAN, Üçkapılar Vergi Dairesi Müdürü Medeni YAKUT odamızı ziyaret etti.

Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin hazır bulunduğu ziyarette, mesleğimizin ve meslektaşlarımızın soru ve sorunları görüşüldü. Oda Başkanımız Emrullah Tayfun ÇAVDAR, özellikle son günlerde İnternet Vergi Dairesi ve Defter-Beyan sisteminde yaşanan aksaklıkları dile getirdi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve başarı dilekleri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.