Veysel Mutlu Güven Tazeledi

Asayiş 21.05.2019 - 22:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2338+ kez okundu.
 

Veysel Mutlu Güven Tazeledi

Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği Dernek binasında 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı.
Kısa Adı AKSİAD,  (Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği) 2. Olağan genel kurulu 18. 05 2019 Cumartesi Saat: 12.00 ‘da Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Mutlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Veysel Mutlu’nun açılış konuşmasında, “Genel Kurul üyeleri AKSİAD 2. Olağan Genel Kurul toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Genel Kurul Toplantısına katılma nezaketinde bulunduğunuz için her bir üyemize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi. Daha sonra konuşmaların ardından genel kurul; Divan heyetinin teşekkülü, yönetim kurulu faaliyet raporu ve hesap raporlarının okunması, görüşülmesi, yönetim ve denetim kurullarının ibrası, taslak bütçenin görüşülerek, bütçe harcamaları için yönetime yetki verilmesi, dernek adına taşıt ve gayrimenkul alım satımda yönetim kuruluna yetki verilmesi, yönetim ve denetim kurullarının seçimi ile devam etti. Dilek ve temenniler bölümünde üyeler tek tek söz alarak hem kendilerini tanıttı hem de yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti. Genel kurulda yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Veysel Mutlu tekrar başkan olarak seçildi. Yeniden başkan seçildikten sonra üyelere teşekkür konuşması yapan başkan Veysel Mutlu, “Hep birlikte AKSİAD ailesi olmak ve herkesin sıkıntılarına ortak kararlar alınması için var gücümüzle çalışacağız. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.  
Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği Dernek binasında 2. Olağan Genel Kurulunu yaptı.

Kısa Adı AKSİAD,  (Akdeniz Sanayici ve İş Adamları Derneği) 2. Olağan genel kurulu 18. 05 2019 Cumartesi Saat: 12.00 ‘da Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Mutlu’nun açılış konuşmasıyla başladı.

Veysel Mutlu’nun açılış konuşmasında, “Genel Kurul üyeleri AKSİAD 2. Olağan Genel Kurul toplantısına hepiniz hoş geldiniz. Genel Kurul Toplantısına katılma nezaketinde bulunduğunuz için her bir üyemize ayrı ayrı teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra konuşmaların ardından genel kurul; Divan heyetinin teşekkülü, yönetim kurulu faaliyet raporu ve hesap raporlarının okunması, görüşülmesi, yönetim ve denetim kurullarının ibrası, taslak bütçenin görüşülerek, bütçe harcamaları için yönetime yetki verilmesi, dernek adına taşıt ve gayrimenkul alım satımda yönetim kuruluna yetki verilmesi, yönetim ve denetim kurullarının seçimi ile devam etti. Dilek ve temenniler bölümünde üyeler tek tek söz alarak hem kendilerini tanıttı hem de yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik etti.

Genel kurulda yapılan seçim sonucunda mevcut başkan Veysel Mutlu tekrar başkan olarak seçildi. Yeniden başkan seçildikten sonra üyelere teşekkür konuşması yapan başkan Veysel Mutlu, “Hep birlikte AKSİAD ailesi olmak ve herkesin sıkıntılarına ortak kararlar alınması için var gücümüzle çalışacağız. Ben tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.