Vıvaldı-Bach Akşamında Orkestra Ve Bale Bu Sezon İlk Kez Aynı Sahnede

Kültür-Sanat 04.11.2020 - 20:15, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1687+ kez okundu.
 

Vıvaldı-Bach Akşamında Orkestra Ve Bale Bu Sezon İlk Kez Aynı Sahnede

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 07 Kasım Cumartesi akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde “Vivaldi-Bach Akşamı” ile sanatseverlerle buluşacak.
Antalya Devlet Opera ve Balesi, 07 Kasım Cumartesi akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde “Vivaldi-Bach Akşamı” ile sanatseverlerle buluşacak. Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestra ve Bale Sanatçıları 7 Kasım Cumartesi akşamı saat: 20.00’de “Vivaldi-Bach Akşamı” ile Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde bu sezon ilk kez aynı sahneyi paylaşacak. Ünlü Alman Barok besteci Johann Sebastian Bach’ın “Air” süiti ile başlayacak olan konserde Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı şef Hakan Kalkan yönetirken, Antalya Devlet Opera ve Balesi keman sanatçısı Sibel Aydın ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası trompet sanatçısı Cem Sevgi solist olarak yer alacak. Yüksek barok dönem bestecisi ve J.S.Bach’ın da akrabası olan Johann Bernhard Bach’ın orkestral süitinin de seslendirileceği konserde Antalya Devlet Opera ve Balesi dansçıları da Antonio Vivaldi’nin müzikleri eşliğinde sahne alacak. Vivaldi’nin müziği ile “Dört Mevsim” ve “Swing with the Dolphins” Koreografisi Armağan Davran ve Volkan Ersoy’a ait olan Dört Mevsim balesinde İlkbahar Adagio’da Müge Öğüt ve Artur Ivanov, Kış Adagio da ise Selin Berkmen ve Tolga Burçak solist olarak sahne alırken, gecede Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin genç solist dansçısı Yağızhan Danış “Swing with the Dolphins” ile ilk koreografisini Antalyalı sanatseverlerin beğenisine sunacak. Vivaldi’nin Dört Mevsim “Yaz” konçertosu eşliğinde sahnelenecek olan “Swing with the Dolphins”de Seda Manaz, Burak Özbek ve Volkan Altunel solist olarak dans edecek. Fiyatları 20 ile 60 TL arasında değişen gecenin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com  internet adresinden de temin edilebilir.
Antalya Devlet Opera ve Balesi, 07 Kasım Cumartesi akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde “Vivaldi-Bach Akşamı” ile sanatseverlerle buluşacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 07 Kasım Cumartesi akşamı saat: 20.00’de Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde “Vivaldi-Bach Akşamı” ile sanatseverlerle buluşacak.

Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestra ve Bale Sanatçıları 7 Kasım Cumartesi akşamı saat: 20.00’de “Vivaldi-Bach Akşamı” ile Haşim İşcan Kültür Merkezi’nde bu sezon ilk kez aynı sahneyi paylaşacak.

Ünlü Alman Barok besteci Johann Sebastian Bach’ın “Air” süiti ile başlayacak olan konserde Antalya Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nı şef Hakan Kalkan yönetirken, Antalya Devlet Opera ve Balesi keman sanatçısı Sibel Aydın ve Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası trompet sanatçısı Cem Sevgi solist olarak yer alacak.

Yüksek barok dönem bestecisi ve J.S.Bach’ın da akrabası olan Johann Bernhard Bach’ın orkestral süitinin de seslendirileceği konserde Antalya Devlet Opera ve Balesi dansçıları da Antonio Vivaldi’nin müzikleri eşliğinde sahne alacak.

Vivaldi’nin müziği ile “Dört Mevsim” ve “Swing with the Dolphins”

Koreografisi Armağan Davran ve Volkan Ersoy’a ait olan Dört Mevsim balesinde İlkbahar Adagio’da Müge Öğüt ve Artur Ivanov, Kış Adagio da ise Selin Berkmen ve Tolga Burçak solist olarak sahne alırken, gecede Antalya Devlet Opera ve Balesi’nin genç solist dansçısı Yağızhan Danış “Swing with the Dolphins” ile ilk koreografisini Antalyalı sanatseverlerin beğenisine sunacak. Vivaldi’nin Dört Mevsim “Yaz” konçertosu eşliğinde sahnelenecek olan “Swing with the Dolphins”de Seda Manaz, Burak Özbek ve Volkan Altunel solist olarak dans edecek.

Fiyatları 20 ile 60 TL arasında değişen gecenin biletleri Haşim İşcan Kültür Merkezi ve Cumhuriyet Meydanı’ndaki opera gişelerinin yanı sıra www.biletinial.com  internet adresinden de temin edilebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.