Yağmur Suyuna Sondaj Çözümü

Belediyeler 12.03.2021 - 21:01, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1608+ kez okundu.
 

Yağmur Suyuna Sondaj Çözümü

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yağmur suyu birikmesi ve su baskınlarına maruz kalan yerlerde vatandaşların mağduriyetini gidermeye yönelik yeni bir çalışma başlatıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yağmur suyu birikmesi ve su baskınlarına maruz kalan yerlerde vatandaşların mağduriyetini gidermeye yönelik yeni bir çalışma başlatıyor. Merkez ilçelerde hayata geçirilecek proje ile muhtelif noktalarda sondajlar açılarak, yağmur sularının birikinti oluşturmadan yer altı doğal yapısına boşaltılması sağlanacak. Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü altyapı etkinliğini artırmaya yönelik yeni bir projenin startını veriyor. Merkez ilçelerde hayata geçirilecek olan proje kapsamında muhtelif noktalarda yağmur suyu drenajını sağlamak için sondajlar açılacak. 2021 yılı programına alınan proje ile yağış suları sondajlar vasıtasıyla birikinti oluşturmadan yer altı doğal yapısına boşaltılacak. MAYIS SONUNA TAMAMLANACAK 50 adet olarak planlanan drenaj sondajlarının toplam derinliği 4000 metre olarak hesaplandı. Kuyuların her birinin çapı 35 cm olacak. Sondaj noktalarına ayrıca 2 gözlü 50 adet menholün yapılması da aynı iş kapsamında yer alacak. Yaklaşık olarak 1 milyon 800 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan proje sayesinde kentin çeşitli cadde ve sokaklarında yaşanan yağmur suyu sorununun çözüme kavuşturulması hedefleniyor. Çalışmaların Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yağmur suyu birikmesi ve su baskınlarına maruz kalan yerlerde vatandaşların mağduriyetini gidermeye yönelik yeni bir çalışma başlatıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü yağmur suyu birikmesi ve su baskınlarına maruz kalan yerlerde vatandaşların mağduriyetini gidermeye yönelik yeni bir çalışma başlatıyor. Merkez ilçelerde hayata geçirilecek proje ile muhtelif noktalarda sondajlar açılarak, yağmur sularının birikinti oluşturmadan yer altı doğal yapısına boşaltılması sağlanacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü altyapı etkinliğini artırmaya yönelik yeni bir projenin startını veriyor. Merkez ilçelerde hayata geçirilecek olan proje kapsamında muhtelif noktalarda yağmur suyu drenajını sağlamak için sondajlar açılacak. 2021 yılı programına alınan proje ile yağış suları sondajlar vasıtasıyla birikinti oluşturmadan yer altı doğal yapısına boşaltılacak.

MAYIS SONUNA TAMAMLANACAK

50 adet olarak planlanan drenaj sondajlarının toplam derinliği 4000 metre olarak hesaplandı. Kuyuların her birinin çapı 35 cm olacak. Sondaj noktalarına ayrıca 2 gözlü 50 adet menholün yapılması da aynı iş kapsamında yer alacak. Yaklaşık olarak 1 milyon 800 bin TL yatırım bedeli ile hayata geçirilecek olan proje sayesinde kentin çeşitli cadde ve sokaklarında yaşanan yağmur suyu sorununun çözüme kavuşturulması hedefleniyor. Çalışmaların Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.