Yandaş Medyanın Çirkin Karalama Kampanyası Bizi Asla Yıldıramaz

Gündem 02.08.2021 - 23:00, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2642+ kez okundu.
 

Yandaş Medyanın Çirkin Karalama Kampanyası Bizi Asla Yıldıramaz

Manavgat halkımız, 6 gündür kentimizi esir alan büyük yangın felaketi ile pençeleşmekteyken, KİMLERE HİZMET ETTİĞİ HERKES TARAFINDAN BİLİNEN YANDAŞ BAZI MEDYA KURULUŞLARI, şahsımla ilgili olarak
Değerli dostlarım, Manavgat halkımız, 6 gündür kentimizi esir alan büyük yangın felaketi ile pençeleşmekteyken, KİMLERE HİZMET ETTİĞİ HERKES TARAFINDAN BİLİNEN YANDAŞ BAZI MEDYA KURULUŞLARI, şahsımla ilgili olarak yazılı ve görsel basında karalama kampanyası başlatmıştır. Son günlerde BİLGİSİZCE, ARAŞTIRILMADAN yapılan haberlerde, Manavgat Belediyesi hizmet araçlarının, evimin önünde çalışma yürüttüğü iddia edilmiştir. Bu tamamen ASILSIZ VE YANLIŞ BİR HABERDİR. BÖYLESİNE ÇİRKİN HABERLERLE kamuoyunu yanıltmak, BASIN AHLAKINA ve ARAŞTIRMACI GAZETECİLİK anlayışına tamamen tezattır. Söz konusu çalışma, Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’müzün tüm mahallelerimizde kamuya ait boş alanlarda, ormanlık bölgelerde ve şahıslara ait arsalarda rutin olarak yaptığı “ALAN TEMİZLEME” çalışmalarıdır. Yangının kent merkezine sirayet etmesini önlemeye çalışan ekiplerimiz, alan temizleme çalışmalarını 28 Temmuz 2021 tarihinden itibaren artırmıştır. Grayderlerimizle yapılan aynı alan temizleme çalışmaları, 6 gündür Bahçelievler, Milli Egemenlik, Örnek, Sorgun, Evrenseki, Aydınevler, Eskihisar, Side, Çolaklı Mahallelerimizle, D-400 Çevre Yolu kenarlarında yapılmış ve boş arazilerdeki kurumuş otlar sıyrılmıştır. (Bu çalışmalarımızla ilgili görseller Ek’tedir) Haberlerde söylendiği gibi temizleme çalışmaları sadece benim mahallemde yapılmamıştır. NİTEKİM YANGININ KENT MERKEZİNE SIÇRAMASI, BU HİZMETİMİZLE MUTLAK SURETTE ÖNLENMİŞTİR. Türk toplumu, sevgi, kardeşlik birleşme toplumudur. Geçirdiğimiz büyük yangın felaketi sürecinde, insanlarımız, siyaset gözetmeksizin Manavgat halkımızla TEK YÜREK olmuştur. Bu duygularımızın ölmediğini görmek, bizleri geleceğe yönelik bir kez daha umutlandırmıştır. Birlik, beraberlik duygularımızın ön planda olduğu, yüreklerimizin birleştiği bu hassas süreçte, HANGİ KAFA YAPISIYLA, NERELERE HİZMET ETTİĞİNİ ZATEN BİLDİĞİMİZ BU BAZI BASIN KURULUŞLARININ siyasete alet olup, karalama kampanyası yürütmelerini ESEFLE KINIYORUM.  SİZİN KARALAMA KAMPANYALARINIZ BİZİ ASLA YILDIRAMAZ, AKSİNE ÇALIŞMA AZMİMİZİ KAMÇILAR. Halkımızın, şu zor günlerimizde karalama maksadıyla yapıldığı zaten belli olan bu tür haberlere itibar etmemelerini önemle rica ediyorum. Kamuoyuna Saygılarımla Şükrü Sözen Manavgat Belediye Başkanı
Manavgat halkımız, 6 gündür kentimizi esir alan büyük yangın felaketi ile pençeleşmekteyken, KİMLERE HİZMET ETTİĞİ HERKES TARAFINDAN BİLİNEN YANDAŞ BAZI MEDYA KURULUŞLARI, şahsımla ilgili olarak

Değerli dostlarım,

Manavgat halkımız, 6 gündür kentimizi esir alan büyük yangın felaketi ile pençeleşmekteyken, KİMLERE HİZMET ETTİĞİ HERKES TARAFINDAN BİLİNEN YANDAŞ BAZI MEDYA KURULUŞLARI, şahsımla ilgili olarak yazılı ve görsel basında karalama kampanyası başlatmıştır. Son günlerde BİLGİSİZCE, ARAŞTIRILMADAN yapılan haberlerde, Manavgat Belediyesi hizmet araçlarının, evimin önünde çalışma yürüttüğü iddia edilmiştir. Bu tamamen ASILSIZ VE YANLIŞ BİR HABERDİR. BÖYLESİNE ÇİRKİN HABERLERLE kamuoyunu yanıltmak, BASIN AHLAKINA ve ARAŞTIRMACI GAZETECİLİK anlayışına tamamen tezattır.

Söz konusu çalışma, Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’müzün tüm mahallelerimizde kamuya ait boş alanlarda, ormanlık bölgelerde ve şahıslara ait arsalarda rutin olarak yaptığı “ALAN TEMİZLEME” çalışmalarıdır. Yangının kent merkezine sirayet etmesini önlemeye çalışan ekiplerimiz, alan temizleme çalışmalarını 28 Temmuz 2021 tarihinden itibaren artırmıştır. Grayderlerimizle yapılan aynı alan temizleme çalışmaları, 6 gündür Bahçelievler, Milli Egemenlik, Örnek, Sorgun, Evrenseki, Aydınevler, Eskihisar, Side, Çolaklı Mahallelerimizle, D-400 Çevre Yolu kenarlarında yapılmış ve boş arazilerdeki kurumuş otlar sıyrılmıştır. (Bu çalışmalarımızla ilgili görseller Ek’tedir) Haberlerde söylendiği gibi temizleme çalışmaları sadece benim mahallemde yapılmamıştır.

NİTEKİM YANGININ KENT MERKEZİNE SIÇRAMASI, BU HİZMETİMİZLE MUTLAK SURETTE ÖNLENMİŞTİR.

Türk toplumu, sevgi, kardeşlik birleşme toplumudur. Geçirdiğimiz büyük yangın felaketi sürecinde, insanlarımız, siyaset gözetmeksizin Manavgat halkımızla TEK YÜREK olmuştur. Bu duygularımızın ölmediğini görmek, bizleri geleceğe yönelik bir kez daha umutlandırmıştır.

Birlik, beraberlik duygularımızın ön planda olduğu, yüreklerimizin birleştiği bu hassas süreçte, HANGİ KAFA YAPISIYLA, NERELERE HİZMET ETTİĞİNİ ZATEN BİLDİĞİMİZ BU BAZI BASIN KURULUŞLARININ siyasete alet olup, karalama kampanyası yürütmelerini ESEFLE KINIYORUM.  SİZİN KARALAMA KAMPANYALARINIZ BİZİ ASLA YILDIRAMAZ, AKSİNE ÇALIŞMA AZMİMİZİ KAMÇILAR.

Halkımızın, şu zor günlerimizde karalama maksadıyla yapıldığı zaten belli olan bu tür haberlere itibar etmemelerini önemle rica ediyorum. Kamuoyuna Saygılarımla

Şükrü Sözen Manavgat Belediye Başkanı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.