Yaratıcı Parmaklar 23 Nisan’da Yarıştı

23.04.2019 - 20:47, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2779+ kez okundu.
 

Yaratıcı Parmaklar 23 Nisan’da Yarıştı

Türkiye’de cam ve cam işleme sektörünün önemli oyuncularından Yorglass, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel yarışması ‘‘Yaratıcı Parmaklar’’ı gerçekleştirdi. Yorglass çalışanlarının çocuklarına yönelik düzenlenen yarışmada çocuklar şiir, öykü ve resim alanlarında yaratıcılıklarını sergilerken keyifli zaman geçirdi. Türkiye’de 45 yıldır cam ve cam işleme sektöründe faaliyet gösteren Yorglass, çocuklara yönelik faaliyetleriyle öne çıkıyor. Barış Çocuk Orkestrası’na verdiği destek ile sosyo-ekonomik açıdan imkanları kısıtlı çocukların müzik eğitimi almasını sağlayan Yorglass, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da geleneksel yarışmasıyla çocukların güzel anılar biriktirmesini sağladı. Minikler hayal güçlerini sergiledi Yorglass’ın bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği yarışmada minikler hayal güçlerini sergiledi. Tüm Yorglass fabrikalarında şenlik havasında geçen yarışmada 150’den fazla çocuk keyifli zaman geçirdi. Şirket politikası olarak çocuklara her zaman öncelik verdiklerini belirten Yorglass Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımıza onları düşündüğümüzü, önemsediğimizi ve yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayal güçlerini sergilemesi için onlara daha çok imkan tanımalıyız. Yorglass olarak Barış Çocuk Orkestrası başta olmak üzere çocuklarımız ile bir araya geldiğimiz projelerimize devam edeceğiz” dedi. Yarışmanın kaybedeni yok Yaratıcı Parmaklar yarışmasıyla keyifli vakit geçiren miniklerin verilen ödüllerle de sevinçleri katlandı. Sadece kazanlara değil bütün çocuklara ödül veren Yorglass, yaş gruplarına uygun puzzle, lego, akıl oyunları gibi ödülleriyle çocukların mutlu bir şekilde evlerine dönmesini sağladı.

Türkiye’de cam ve cam işleme sektörünün önemli oyuncularından Yorglass, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel yarışması ‘‘Yaratıcı Parmaklar’’ı gerçekleştirdi. Yorglass çalışanlarının çocuklarına yönelik düzenlenen yarışmada çocuklar şiir, öykü ve resim alanlarında yaratıcılıklarını sergilerken keyifli zaman geçirdi.

Türkiye’de 45 yıldır cam ve cam işleme sektöründe faaliyet gösteren Yorglass, çocuklara yönelik faaliyetleriyle öne çıkıyor. Barış Çocuk Orkestrası’na verdiği destek ile sosyo-ekonomik açıdan imkanları kısıtlı çocukların müzik eğitimi almasını sağlayan Yorglass, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda da geleneksel yarışmasıyla çocukların güzel anılar biriktirmesini sağladı.

Minikler hayal güçlerini sergiledi

Yorglass’ın bu yıl dokuzuncusunu düzenlediği yarışmada minikler hayal güçlerini sergiledi. Tüm Yorglass fabrikalarında şenlik havasında geçen yarışmada 150’den fazla çocuk keyifli zaman geçirdi.

Şirket politikası olarak çocuklara her zaman öncelik verdiklerini belirten Yorglass Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gülfem Yorgancılar Perçin “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklarımıza onları düşündüğümüzü, önemsediğimizi ve yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayal güçlerini sergilemesi için onlara daha çok imkan tanımalıyız. Yorglass olarak Barış Çocuk Orkestrası başta olmak üzere çocuklarımız ile bir araya geldiğimiz projelerimize devam edeceğiz” dedi.

Yarışmanın kaybedeni yok

Yaratıcı Parmaklar yarışmasıyla keyifli vakit geçiren miniklerin verilen ödüllerle de sevinçleri katlandı. Sadece kazanlara değil bütün çocuklara ödül veren Yorglass, yaş gruplarına uygun puzzle, lego, akıl oyunları gibi ödülleriyle çocukların mutlu bir şekilde evlerine dönmesini sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.