Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi Temeli Atılıyor

Belediyeler 26.05.2021 - 20:58, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2111+ kez okundu.
 

Yaş Meyve-Sebze Kurutma Entegre Tesisi Temeli Atılıyor

EKDAĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hansan Gökçe,"EKDAĞ A.Ş tarafından; yaklaşık bir yıllık emek ve mücadelenin sonucunda Temel Atma için sona yaklaşılan  “YAŞ MEYVE-SEBZE KURUTMA ENTEGRE TESİSi” Projemizi Sizlerle paylaşmanın mutluluğunu içindeyim " dedi. Açıklamada bulunan EKDAĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hansan Gökçe, “Talebe göre her türlü Meyve ve Sebzenin işlenebileceği ve Yurtdışına Pazarlanacağı; KIRSAL KALKINMA, ÜRETİM ve İHRACATA dayalı projemiz 3.000 metrekare kapalı alanda; 80-100 Kişinin doğrudan İstihdamına; Mobil Üretim Üniteleri ile KADIN ve ÇİFTÇİ KOOPERATİFLERİNİN katılımıyla da dolaylı olarak 150-200 Kişinin ayrıca İstihdamına katkı sağlayacaktır... ANTALYA ili KORKUTELİ İlçesi BOZOVA Mahallesi’ndeki 15.500 metrekare alan üzerinde kuracağımız ve Tamamen GÜNEŞ ENERJİSİ ve PERLİT kullanılarak HAVA KURUTMA (AIR DRY) teknolojisi ile enerjisini temin edecek projemiz; bu açıdan hem 100 “ÇEVRECİ” hem de teknolojisi itibariyle Türkiye’de bir İLK olma özelliği taşımaktadır... Her aşamasında desteklerinden ve Bize olan güveninden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye’mizin bütün imkânlarıyla yanımızda olan başta Başkanımız Muhittin Böcek’e ve Belediyemizin Değerli Personeline teşekkür ediyorum... Ayrıca Bir kısmının Belediyemiz Kaynakları ile yapılacağı Projemizin; bir kısmının da Kredi Kullanılarak finanse edilmesi ile ilgili Büyükşehir Meclisi’nde Borçlanma Yetkisini Oybirliği ile Bizlere güvenerek veren; CHP, AKP, İyi Parti, MHP, DSP Ve Saadet Partisi, MEMLEKET Partisi; İl Başkanları ve Büyükşehir Meclis Üyelerine de teşekkür ediyorum... Ve Son teşekkürüm de; Her Biri Birebirinden değerli EKDAĞ Personelime... Biz Meşakkatli bir yola çıktık ve daha yolun başındayız... Ülkemizin ve Antalya’mızın “Tarımsal Üretimine Destek Vermek”, “İstihdamına Katkı Sağlamak”, “Döviz Girdisi Sağlayarak Ekonomisine Katkıda Bulunmak” istiyoruz... Herkesin, Her Kesimin Destek ve Dualarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

EKDAĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hansan Gökçe,"EKDAĞ A.Ş tarafından; yaklaşık bir yıllık emek ve mücadelenin sonucunda Temel Atma için sona yaklaşılan  “YAŞ MEYVE-SEBZE KURUTMA ENTEGRE TESİSi” Projemizi Sizlerle paylaşmanın mutluluğunu içindeyim " dedi.

Açıklamada bulunan EKDAĞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hansan Gökçe, “Talebe göre her türlü Meyve ve Sebzenin işlenebileceği ve Yurtdışına Pazarlanacağı; KIRSAL KALKINMA, ÜRETİM ve İHRACATA dayalı projemiz 3.000 metrekare kapalı alanda; 80-100 Kişinin doğrudan İstihdamına; Mobil Üretim Üniteleri ile KADIN ve ÇİFTÇİ KOOPERATİFLERİNİN katılımıyla da dolaylı olarak 150-200 Kişinin ayrıca İstihdamına katkı sağlayacaktır...

ANTALYA ili KORKUTELİ İlçesi BOZOVA Mahallesi’ndeki 15.500 metrekare alan üzerinde kuracağımız ve Tamamen GÜNEŞ ENERJİSİ ve PERLİT kullanılarak HAVA KURUTMA (AIR DRY) teknolojisi ile enerjisini temin edecek projemiz; bu açıdan hem 100 “ÇEVRECİ” hem de teknolojisi itibariyle Türkiye’de bir İLK olma özelliği taşımaktadır... Her aşamasında desteklerinden ve Bize olan güveninden dolayı Antalya Büyükşehir Belediye’mizin bütün imkânlarıyla yanımızda olan başta Başkanımız Muhittin Böcek’e ve Belediyemizin Değerli Personeline teşekkür ediyorum... Ayrıca Bir kısmının Belediyemiz Kaynakları ile yapılacağı Projemizin; bir kısmının da Kredi Kullanılarak finanse edilmesi ile ilgili Büyükşehir Meclisi’nde Borçlanma Yetkisini Oybirliği ile Bizlere güvenerek veren; CHP, AKP, İyi Parti, MHP, DSP Ve Saadet Partisi, MEMLEKET Partisi; İl Başkanları ve Büyükşehir Meclis Üyelerine de teşekkür ediyorum... Ve Son teşekkürüm de; Her Biri Birebirinden değerli EKDAĞ Personelime... Biz Meşakkatli bir yola çıktık ve daha yolun başındayız... Ülkemizin ve Antalya’mızın “Tarımsal Üretimine Destek Vermek”, “İstihdamına Katkı Sağlamak”, “Döviz Girdisi Sağlayarak Ekonomisine Katkıda Bulunmak” istiyoruz... Herkesin, Her Kesimin Destek ve Dualarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.