Yat Üretim Ve Bakım Merkezinde Markalaşmalıyız

Asayiş 26.11.2020 - 19:38, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2168+ kez okundu.
 

Yat Üretim Ve Bakım Merkezinde Markalaşmalıyız

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Serbest Bölge’de bulunan yat inşa tamir ve bakım faaliyetleri üzerine üretim yapan Alya Yatçılık firmasını ziyaret etti.
Vali Ersin Yazıcı, Antalya Serbest Bölge’de bulunan yat inşa tamir ve bakım faaliyetleri üzerine üretim yapan Alya Yatçılık firmasını ziyaret etti. Antalya Serbest Bölge’de yat üretim, tamir ve bakım üzerine faaliyet gösteren Alya Yatçılık firmasını ziyaret eden Vali Yazıcı,  en son teknolojiyi kullanarak özel ve ticari sektörlerde yat üretimi yapan firmanın Genel Müdürü Ömer Koray’dan sektörün durumu, üretim faaliyetleri, üretim kapasiteleri ve ihracat hakkında bilgi aldı. Antalya Serbest Bölge’nin Akdeniz Bölgesinde en önemli “Yat Üretim ve Bakım Merkezine” dönüştüğünü belirten Vali Yazıcı, Antalya’da üretimi yapılan yatlar Amerika’dan Avustralya’ya kadar ihraç ediliyor. Dolayısıyla hem bölge işletmeleri hem de ülkemiz için çok ciddi bir döviz girişi sağlamaktadır. Uluslararası arenada üretmiş olduğumuz yatlar ile kazandığımız prestijli ödüller sadece Antalya’mızın değil ülkemizin gururu olmuştur. Uluslararası pazarda yakalamış olduğumuz başarıyı devam ettirebilmemiz ve daha da ileriye taşıyabilmemizin tek yolu bölgemizin daha da geliştirilmesidir. Yat bakım ve üretim merkezini daha da geliştirerek markalaşmalıyız” dedi. Vali Yazıcı, 250 personelin istihdam edildiği Alya Yatçılık firmasını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.
Vali Ersin Yazıcı, Antalya Serbest Bölge’de bulunan yat inşa tamir ve bakım faaliyetleri üzerine üretim yapan Alya Yatçılık firmasını ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı, Antalya Serbest Bölge’de bulunan yat inşa tamir ve bakım faaliyetleri üzerine üretim yapan Alya Yatçılık firmasını ziyaret etti.

Antalya Serbest Bölge’de yat üretim, tamir ve bakım üzerine faaliyet gösteren Alya Yatçılık firmasını ziyaret eden Vali Yazıcı,  en son teknolojiyi kullanarak özel ve ticari sektörlerde yat üretimi yapan firmanın Genel Müdürü Ömer Koray’dan sektörün durumu, üretim faaliyetleri, üretim kapasiteleri ve ihracat hakkında bilgi aldı.

Antalya Serbest Bölge’nin Akdeniz Bölgesinde en önemli “Yat Üretim ve Bakım Merkezine” dönüştüğünü belirten Vali Yazıcı, Antalya’da üretimi yapılan yatlar Amerika’dan Avustralya’ya kadar ihraç ediliyor. Dolayısıyla hem bölge işletmeleri hem de ülkemiz için çok ciddi bir döviz girişi sağlamaktadır. Uluslararası arenada üretmiş olduğumuz yatlar ile kazandığımız prestijli ödüller sadece Antalya’mızın değil ülkemizin gururu olmuştur. Uluslararası pazarda yakalamış olduğumuz başarıyı devam ettirebilmemiz ve daha da ileriye taşıyabilmemizin tek yolu bölgemizin daha da geliştirilmesidir. Yat bakım ve üretim merkezini daha da geliştirerek markalaşmalıyız” dedi.

Vali Yazıcı, 250 personelin istihdam edildiği Alya Yatçılık firmasını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.