Yavuz Temizer Neden Çıldırdı?

Politika 23.09.2020 - 20:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1771+ kez okundu.
 

Yavuz Temizer Neden Çıldırdı?

İyi Parti Antalya İl Başkanlığına Görevinden alınan Ahmet Aydın’ın yerine Ankara’dan atamayla gelen Yavuz Temizer (Antalya Fatihi) GİK üyeliğini alamayınca çıldırdı.
İyi Parti Antalya İl Başkanlığına Görevinden alınan Ahmet Aydın’ın yerine Ankara’dan atamayla gelen Yavuz Temizer (Antalya Fatihi) GİK üyeliğini alamayınca çıldırdı. Antalya İl Başkanlığına atanan Yavuz Temizer (Antalya Fatihi) Antalya’yı dizayn etmeye çalışırken tüzüğe aykırı şekilde yaptığı çalışmalarla İyi Partili üyelerin tepkisine yol açtı. Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer disipline sevk etmeden kendi keyfi kararıyla Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı ve Elmalı İlçe Başkanlarını görevden aldı. Bu usulsüzlüğe karşı gelenlerin başında İyi Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal partisinden istifa etti. Antalya’da 3 Milletvekili varken 2 düşmesine sebep oldu. Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer Antalya’yı yönetmek ve kongrelere götürmesi için aldığı yetkileri keyfi şekilde kullanması üzerine 3 veya 4 ay gibi kısa bir sürede ceza olarak Ankara Genel Merkez’e geri çağrıldı.   GAZETECİYLE 40 DK. NE KONUŞTU? Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer sosyal medyada partisine meydan okumak yerine Antalya’daki cevaplaması gereken sorulara yanıt verebilecek mi? Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer görevine geldiği günün ertesi günü Meclis Üyesi Ve Gazeteciyle 40 dk.   Ne Konuştu?   Tüzüğe aykırı şekilde görevden aldığı ilçe başkanlarından ne istedi istediğini alamayınca mı?   Görevlerinden aldı?   Partisinin Milletvekilinin ses kayıtlarının yayınlanmasını neden engellemek istemedi?   Antalya’da en konuşulan ancak hep duyum olarak kalan. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten İstenildiği söylenen ödeme nedir?   ESKİ İYİ PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI YAVUZ TEMİZER DİSİPLİN SUÇU MU? İŞLİYOR. Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Sosyal medya paylaşımının parti tüzüğüne muhalefet olduğu ve disipline sevk edilmesi gerektiği konuşuluyor.  Konyaaltı üyesi olduğu söyleniyor.     Tüzük Md. 76 Geçici çıkarma cezası Geçici çıkarma cezası bir aydan az bir yıldan fazla olmamak şartıyla parti üyeliğinden doğan hak, görev ve yetkilerinin kullanılmaması sonucunu doğuran ve disiplin kurulu tarafından verilen ceza olup; aşağıdaki hallerde bu cezaya hükmedilebilir: d) Parti yöneticileri ve üyeleri hakkında sosyal medya, yazılı ve görsel basın araçları, radyo ve benzeri ortamlarda doğruluğu teyit edilmemiş beyanda bulunmak. e) Parti üyeleri arasında birliği bozucu hal ve hareketlerde bulunmak.
İyi Parti Antalya İl Başkanlığına Görevinden alınan Ahmet Aydın’ın yerine Ankara’dan atamayla gelen Yavuz Temizer (Antalya Fatihi) GİK üyeliğini alamayınca çıldırdı.

İyi Parti Antalya İl Başkanlığına Görevinden alınan Ahmet Aydın’ın yerine Ankara’dan atamayla gelen Yavuz Temizer (Antalya Fatihi) GİK üyeliğini alamayınca çıldırdı.

Antalya İl Başkanlığına atanan Yavuz Temizer (Antalya Fatihi) Antalya’yı dizayn etmeye çalışırken tüzüğe aykırı şekilde yaptığı çalışmalarla İyi Partili üyelerin tepkisine yol açtı. Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer disipline sevk etmeden kendi keyfi kararıyla Muratpaşa, Kepez, Döşemealtı ve Elmalı İlçe Başkanlarını görevden aldı.

Bu usulsüzlüğe karşı gelenlerin başında İyi Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal partisinden istifa etti. Antalya’da 3 Milletvekili varken 2 düşmesine sebep oldu.

Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer Antalya’yı yönetmek ve kongrelere götürmesi için aldığı yetkileri keyfi şekilde kullanması üzerine 3 veya 4 ay gibi kısa bir sürede ceza olarak Ankara Genel Merkez’e geri çağrıldı.

 

GAZETECİYLE 40 DK. NE KONUŞTU?

Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer sosyal medyada partisine meydan okumak yerine Antalya’daki cevaplaması gereken sorulara yanıt verebilecek mi?

  1. Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer görevine geldiği günün ertesi günü Meclis Üyesi Ve Gazeteciyle 40 dk.

 

Ne Konuştu?

 

  1. Tüzüğe aykırı şekilde görevden aldığı ilçe başkanlarından ne istedi istediğini alamayınca mı?

 

Görevlerinden aldı?

 

  1. Partisinin Milletvekilinin ses kayıtlarının yayınlanmasını neden engellemek istemedi?

 

  1. Antalya’da en konuşulan ancak hep duyum olarak kalan. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’ten İstenildiği söylenen ödeme nedir?

 

ESKİ İYİ PARTİ ANTALYA İL BAŞKANI YAVUZ TEMİZER DİSİPLİN SUÇU MU? İŞLİYOR.

Eski İyi Parti Antalya İl Başkanı Yavuz Temizer’in Sosyal medya paylaşımının parti tüzüğüne muhalefet olduğu ve disipline sevk edilmesi gerektiği konuşuluyor.

 Konyaaltı üyesi olduğu söyleniyor.  

 

Tüzük Md. 76

Geçici çıkarma cezası Geçici çıkarma cezası bir aydan az bir yıldan fazla olmamak şartıyla parti üyeliğinden doğan hak, görev ve yetkilerinin kullanılmaması sonucunu doğuran ve disiplin kurulu tarafından verilen ceza olup; aşağıdaki hallerde bu cezaya hükmedilebilir:

d) Parti yöneticileri ve üyeleri hakkında sosyal medya, yazılı ve görsel basın araçları, radyo ve benzeri ortamlarda doğruluğu teyit edilmemiş beyanda bulunmak.

e) Parti üyeleri arasında birliği bozucu hal ve hareketlerde bulunmak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.