Yayla Yolları Sezona Hazırlanıyor

Belediyeler 10.05.2019 - 20:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2304+ kez okundu.
 

Yayla Yolları Sezona Hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toroslar’daki yayla yollarını yaz sezonuna hazırlıyor. Çetin kış şartları nedeniyle bozulan yollarda havaların ısınmasıyla birlikte bakım ve onarım çalışması yapılıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi’ne bağlı ekipler, Alanya’nın Demirtaş Vadisi’nde bulunan Özvadi, Uğrak ve İmamlı mahallelerinin Toros Dağları’nda bulunan yaylalarında çalışmalara başladı. Üç mahallenin yayla yollarında sert ve zorlu geçen kış sonrası oluşan çukur ve göçükler onarılıyor. Haziran ayı ile birlikte bölge sakinlerinin yaz aylarını geçirecekleri yaylalara ulaşımın rahat olması için Kırsal Hizmetler ekipleri yoğun bir çalışma yürütüyor. Böcek’e teşekkür Greyder, kepçe ve kamyonlarla yolların bozuk olan kısımlarında bakım onarım ve stabilize çalışmaları yapılıyor. Diğer mahallelerin yaylalarında da benzer çalışmaların yapılması planlanıyor. Yayla yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları vatandaşları memnun etti. Bölge sakinleri, “Yaylalarımıza daha rahat ulaşabileceğiz. Yaz sezonu öncesi bu çalışmayı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz” dedi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toroslar’daki yayla yollarını yaz sezonuna hazırlıyor. Çetin kış şartları nedeniyle bozulan yollarda havaların ısınmasıyla birlikte bakım ve onarım çalışması yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi’ne bağlı ekipler, Alanya’nın Demirtaş Vadisi’nde bulunan Özvadi, Uğrak ve İmamlı mahallelerinin Toros Dağları’nda bulunan yaylalarında çalışmalara başladı. Üç mahallenin yayla yollarında sert ve zorlu geçen kış sonrası oluşan çukur ve göçükler onarılıyor. Haziran ayı ile birlikte bölge sakinlerinin yaz aylarını geçirecekleri yaylalara ulaşımın rahat olması için Kırsal Hizmetler ekipleri yoğun bir çalışma yürütüyor.

Böcek’e teşekkür

Greyder, kepçe ve kamyonlarla yolların bozuk olan kısımlarında bakım onarım ve stabilize çalışmaları yapılıyor. Diğer mahallelerin yaylalarında da benzer çalışmaların yapılması planlanıyor. Yayla yollarındaki bakım ve onarım çalışmaları vatandaşları memnun etti. Bölge sakinleri, “Yaylalarımıza daha rahat ulaşabileceğiz. Yaz sezonu öncesi bu çalışmayı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.