Yeşilbayır İmkb Antalya Birincisi Oldu

24.05.2019 - 21:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2367+ kez okundu.
 

Yeşilbayır İmkb Antalya Birincisi Oldu

DöşemealtıYeşilbayır İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı "Meslek Liseleri Performans Değerlendirmesi" sonucunda 85 okul arasında il birincisi oldu. Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya da okul yöneticilerini tebrik etti. DöşemealtıYeşilbayır İMKB Mesleki ce Teknik Anadolu Lisesi, Meslek Liseleri Performans Değerlendirmesinde büyük başarı elde etti. Yönetim ve Organizasyon, Sosyal Etkinlik Çalışmaları,Proje ve Okul Sektör İşbirliği Çalışmaları, Rehberlik Çalışmaları, Öğrenci Başarı, Devam ve Disiplin Durumu ile Eğitim, Öğretim, Ortam ve Altyapısı başlıklarında yapılan performans değerlendirmesi sonucu Yeşilbayır İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 669 puan aldı. Yurtiçi ve yurtdışı yürüttüğü projeler, yarışmalar, sosyal ve sportif faaliyetlerle adını duyuran Yeşilbayır İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu puanla değerlendirmeye tabi tutulan 85 okul arasında Antalya birincisi oldu. Okulu ziyaret eden Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya da okul yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

DöşemealtıYeşilbayır İMKB Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi, 2017 - 2018 Eğitim Öğretim yılı "Meslek Liseleri Performans Değerlendirmesi" sonucunda 85 okul arasında il birincisi oldu. Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya da okul yöneticilerini tebrik etti.

DöşemealtıYeşilbayır İMKB Mesleki ce Teknik Anadolu Lisesi, Meslek Liseleri Performans Değerlendirmesinde büyük başarı elde etti. Yönetim ve Organizasyon, Sosyal Etkinlik Çalışmaları,Proje ve Okul Sektör İşbirliği Çalışmaları, Rehberlik Çalışmaları, Öğrenci Başarı, Devam ve Disiplin Durumu ile Eğitim, Öğretim, Ortam ve Altyapısı başlıklarında yapılan performans değerlendirmesi sonucu Yeşilbayır İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 669 puan aldı.

Yurtiçi ve yurtdışı yürüttüğü projeler, yarışmalar, sosyal ve sportif faaliyetlerle adını duyuran Yeşilbayır İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bu puanla değerlendirmeye tabi tutulan 85 okul arasında Antalya birincisi oldu. Okulu ziyaret eden Döşemealtı İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem Kaya da okul yöneticilerini başarılarından dolayı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.