Yeşilçam Sokağı’nda Renkli Akşamlar

Belediyeler 28.07.2019 - 20:25, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2572+ kez okundu.
 

Yeşilçam Sokağı’nda Renkli Akşamlar

Kepez Belediyesi’nin Dokumapark’ta açtığı Nostaljik Yeşilçam Sokağı, Antalyalılara unutulmaz renkli akşamlar yaşatıyor.
Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark’ta etkinlikler bitmek bilmiyor. Kepez Belediyesi’nin Dokumapark’ta açtığı Nostaljik Yeşilçam Sokağı’ndaki renkli akşamlar devam ediyor. 1970’li  ve 1980’li yılların bakkalı, aile çay bahçesi, kahvehane ve pastanesi de anılara yolculuk yapmak isteyenler için sokakta yerini alıyor. Nostaljik Yeşilçam Sokağı, her akşam özlenen açık hava sinemasını da tahta sandalyeler üstünde seyirciyle buluşturuyor. Dokumapark dolup taşıyor Yeşilçam Sokağı’nı gezerken kulakları dolduran nostaljik şarkılar ve canlı konser performansları da ziyaretçilere dolu dolu bir akşam sunuyor. Antalya gecelerine farklı bir heyecan getiren Nostaljik Yeşilçam Sokağı, tatlısı mısırı, elması ve pamuk şekeri ile de damakları tatlandırıyor. Ebeveynlerin geçmişe yolculuk yapıp özlem giderdiği, çocukların ise kendileri için düzenlenen etkinliklerle keyifli saatler geçirdiği Nostaljik Yeşilçam Sokağı,  her gün Antalya’nın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor.
Kepez Belediyesi’nin Dokumapark’ta açtığı Nostaljik Yeşilçam Sokağı, Antalyalılara unutulmaz renkli akşamlar yaşatıyor.

Kepez Belediyesi’nin halkın kullanımına kazandırdığı Dokumapark’ta etkinlikler bitmek bilmiyor. Kepez Belediyesi’nin Dokumapark’ta açtığı Nostaljik Yeşilçam Sokağı’ndaki renkli akşamlar devam ediyor. 1970’li  ve 1980’li yılların bakkalı, aile çay bahçesi, kahvehane ve pastanesi de anılara yolculuk yapmak isteyenler için sokakta yerini alıyor. Nostaljik Yeşilçam Sokağı, her akşam özlenen açık hava sinemasını da tahta sandalyeler üstünde seyirciyle buluşturuyor.

Dokumapark dolup taşıyor

Yeşilçam Sokağı’nı gezerken kulakları dolduran nostaljik şarkılar ve canlı konser performansları da ziyaretçilere dolu dolu bir akşam sunuyor. Antalya gecelerine farklı bir heyecan getiren Nostaljik Yeşilçam Sokağı, tatlısı mısırı, elması ve pamuk şekeri ile de damakları tatlandırıyor. Ebeveynlerin geçmişe yolculuk yapıp özlem giderdiği, çocukların ise kendileri için düzenlenen etkinliklerle keyifli saatler geçirdiği Nostaljik Yeşilçam Sokağı,  her gün Antalya’nın dört bir yanından gelen ziyaretçilerle dolup taşıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.