Yeşildere Mahallesinde Satışa Hazır Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Asayiş 14.08.2020 - 00:12, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2415+ kez okundu.
 

Yeşildere Mahallesinde Satışa Hazır Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Alan Denetimi Projesi kapsamında Doğuyaka, Gebizli ve Yeşildere Mahallelerini kapsayan bölgede uyuşturucu satıcısı ile alıcısının irtibatını koparmak, bölgede bulunan Uyuşturucu ve Genel Asayiş olaylarına anında ve etkin müdahale etmek amacı ile 24 saat itibari ile çok sayıda ekip, motosikletli Yunus Timleri ve yaya devriyeler ile gelen ihbarlar Narkotik ekiplerince anında ve 24 saat esasına göre değerlendirilmeye devam edilmekte ve yapılan şok baskınlar ile Alan Denetimi sayesinde bir çok bölge kontrol altına alınmıştır. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 11 Ağustos günü yapılan çalışmada, Yeşildere Mahallesi içerisinde bir ikamette uyuşturucu saklandığı ve şahıslara buradan uyuşturucu satıldığı bilgisinin elde edinilmesi üzerine operasyon yapan Narkotimler evin içerisinde (59) paket satışa hazır vaziyette toplam daralı (13,7) gram eroin,  (3) parça ve (1) paket satışa hazır vaziyette toplam daralı (264,4) gram esrar maddesi ele geçirmiştir. Yapılan operasyonda bu maddeleri piyasaya sürmeye çalışan bir şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden gözaltına alınmış, şüpheli hakkında yapılan işlemlerin ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde Alan Denetimi Projesi kapsamında Doğuyaka, Gebizli ve Yeşildere Mahallelerini kapsayan bölgede uyuşturucu satıcısı ile alıcısının irtibatını koparmak, bölgede bulunan Uyuşturucu ve Genel Asayiş olaylarına anında ve etkin müdahale etmek amacı ile 24 saat itibari ile çok sayıda ekip, motosikletli Yunus Timleri ve yaya devriyeler ile gelen ihbarlar Narkotik ekiplerince anında ve 24 saat esasına göre değerlendirilmeye devam edilmekte ve yapılan şok baskınlar ile Alan Denetimi sayesinde bir çok bölge kontrol altına alınmıştır.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce 11 Ağustos günü yapılan çalışmada, Yeşildere Mahallesi içerisinde bir ikamette uyuşturucu saklandığı ve şahıslara buradan uyuşturucu satıldığı bilgisinin elde edinilmesi üzerine operasyon yapan Narkotimler evin içerisinde (59) paket satışa hazır vaziyette toplam daralı (13,7) gram eroin,  (3) parça ve (1) paket satışa hazır vaziyette toplam daralı (264,4) gram esrar maddesi ele geçirmiştir.

Yapılan operasyonda bu maddeleri piyasaya sürmeye çalışan bir şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden gözaltına alınmış, şüpheli hakkında yapılan işlemlerin ardından Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir.

Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde uyuşturucu madde ile mücadele çalışmalarımız kararlılıkla hız kesmeden devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.