Yeşildere Mahallesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan Yakalanan Şahıs Tutuklandı

Asayiş 10.07.2019 - 21:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2185+ kez okundu.
 

Yeşildere Mahallesinde Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan Yakalanan Şahıs Tutuklandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak yapılan çalışmalarda; 03 Temmuz günü saat 00.20 sıralarında yapılan operasyonda ilimiz Yeşildere Mahallesinde bir kıraathanenin arkasında bulunan ikametin avlusuna giren şahıs durdurulmuş, (N.T.) isimli şahsın elinde bulunan spor çantasında yapılan aramada daralı (3 kilo 240 gram) esrar maddesi ve (1) adet hassas terazi ele geçirilerek şahıs yakalanmıştır. Gerçekleştirilen operasyon neticesinde (N.T.) isimli şahsa  "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan işlem yapılmış, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Antalya Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştır.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak yapılan çalışmalarda;

03 Temmuz günü saat 00.20 sıralarında yapılan operasyonda ilimiz Yeşildere Mahallesinde bir kıraathanenin arkasında bulunan ikametin avlusuna giren şahıs durdurulmuş, (N.T.) isimli şahsın elinde bulunan spor çantasında yapılan aramada daralı (3 kilo 240 gram) esrar maddesi ve (1) adet hassas terazi ele geçirilerek şahıs yakalanmıştır.

Gerçekleştirilen operasyon neticesinde (N.T.) isimli şahsa  "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" suçundan işlem yapılmış, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca işlemlerinin tamamlanmasına müteakip Antalya Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.