Yetimin Hakkını Yemeye Çalışan İyi Partili Meclis Üyesi Kim? -ÖzelHaber

Politika 18.07.2022 - 14:05, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2372+ kez okundu.
 

Yetimin Hakkını Yemeye Çalışan İyi Partili Meclis Üyesi Kim? -ÖzelHaber

Haber Merkezimize ulaşan ihbar üzerine Antalya İli. Korkuteli ilçesinde iyi Partili meclis Üyesi İ.Y. hakkında birçok iddia ve duyumlar gelmesi üzerine yaptığımız araştırmada hem konuyu öğrenmiş olduk öğrenmekle kalmayıp
Haber Merkezimize ulaşan ihbar üzerine Antalya İli. Korkuteli ilçesinde iyi Partili meclis Üyesi İ.Y. hakkında birçok iddia ve duyumlar gelmesi üzerine yaptığımız araştırmada hem konuyu öğrenmiş olduk öğrenmekle kalmayıp birçok evraka ulaştık. Konuyu kısa açıklarsak: Antalya İli. Korkuteli ilçesinde 193 Dönüm Üniversite alanı olmasına rağmen, bu 193 Dönüm yeri Antalya'ya giderek İyi Parti Meclis Üyesi İ.Y. üzerine geçirme çabalarına karşı duyarlı meclis üyeleri tarafından engel olundu. Ek: İyi Partili Meclis Üyesi İ.Y. Meclis Toplantısında  (Vatandaşın Kullanıcısı olduğu 2/B vasfındaki taşınmazların Üniversite alanı olanı kararından çıkartılarak Yerleşim alanı olarak planlanması talep edilmektedir. ) Ek: Şehidin hakkını yiyecekti, ancak Allah korkusu taşıyan dürüst Meclis Üyeleri tarafından, bu illegal işlemi son anda fark ederek engellenmiştir. Meclis üyeleri tüyü bitmemiş yetim hakkını yedirmeyiz diyerek, üzerine 193 Dönüm alanı geçiremeden  gerçek hak sahibine kesin tahsisi yaptırarak, engellemişler. Akdeniz Üniversitesine ait Kamusal Alandan çıkartılması ve bu alana Üniversite ile ilgili bir bölüm açılmayacağına göre konut yapılması ve bölgenin Rant'a kurban gidebilecğinden dolayı engellenmesi sağlanmıştır. Bu durumlardan ötürü İYİ Parti Meclis Üyesi İ.Y.  diğer Meclis Üyelerine düşman kesilerek, kin tutarak, alınan önemli Meclis Kararlarında Başkandan yana taraf tutmak şartıyla belediye yönetimine destek verdiği gelen iddialar arasında.
Haber Merkezimize ulaşan ihbar üzerine Antalya İli. Korkuteli ilçesinde iyi Partili meclis Üyesi İ.Y. hakkında birçok iddia ve duyumlar gelmesi üzerine yaptığımız araştırmada hem konuyu öğrenmiş olduk öğrenmekle kalmayıp

Haber Merkezimize ulaşan ihbar üzerine Antalya İli. Korkuteli ilçesinde iyi Partili meclis Üyesi İ.Y. hakkında birçok iddia ve duyumlar gelmesi üzerine yaptığımız araştırmada hem konuyu öğrenmiş olduk öğrenmekle kalmayıp birçok evraka ulaştık.

Konuyu kısa açıklarsak:

Antalya İli. Korkuteli ilçesinde 193 Dönüm Üniversite alanı olmasına rağmen, bu 193 Dönüm yeri Antalya'ya giderek İyi Parti Meclis Üyesi İ.Y. üzerine geçirme çabalarına karşı duyarlı meclis üyeleri tarafından engel olundu.

Ek:

İyi Partili Meclis Üyesi İ.Y. Meclis Toplantısında  (Vatandaşın Kullanıcısı olduğu 2/B vasfındaki taşınmazların Üniversite alanı olanı kararından çıkartılarak Yerleşim alanı olarak planlanması talep edilmektedir. )

Ek:

Şehidin hakkını yiyecekti, ancak Allah korkusu taşıyan dürüst Meclis Üyeleri tarafından, bu illegal işlemi son anda fark ederek engellenmiştir. Meclis üyeleri tüyü bitmemiş yetim hakkını yedirmeyiz diyerek, üzerine 193 Dönüm alanı geçiremeden  gerçek hak sahibine kesin tahsisi yaptırarak, engellemişler. Akdeniz Üniversitesine ait Kamusal Alandan çıkartılması ve bu alana Üniversite ile ilgili bir bölüm açılmayacağına göre konut yapılması ve bölgenin Rant'a kurban gidebilecğinden dolayı engellenmesi sağlanmıştır. Bu durumlardan ötürü İYİ Parti Meclis Üyesi İ.Y.  diğer Meclis Üyelerine düşman kesilerek, kin tutarak, alınan önemli Meclis Kararlarında Başkandan yana taraf tutmak şartıyla belediye yönetimine destek verdiği gelen iddialar arasında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.