Yıldız Melekler, Harikalar Yarattı

Spor 20.07.2019 - 01:22, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2959+ kez okundu.
 

Yıldız Melekler, Harikalar Yarattı

U19 Kadın Hentbol Milli Takımı’nın 2019 Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2’nci klasman grup maçlarına Muratpaşa Belediyespor’un yıldız melekleri damgasını vurdu. Faroe Adaları karşısında kaleci Öznur Özdemir ve Çek Cumhuriyeti maçında ise Ayşenur Sormaz maçın en değerli oyuncusu seçildi.  Muratpaşa Belediyespor’un deneyimli antrenörü Birol Ünsal’ın başantrenörlüğünü yaptığı U19 Kadın Hentbol Milli Takımı, Litvanya’da devam eden 2019 Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2’nci klasman grup maçlarını tamamladı. Muratpaşa Belediyespor’dan 6 oyuncunun bulunduğunu Milli Takım, Çek Cumhuriyeti, Faroe Adaları ve Kosova’yla aynı grupta yer aldı. Paşanın Meleklerinden Kaleci Öznur Özdemir, Betül Karaaslan, Zeynep Ersöz, Ayşenur Sormaz, Eda Nur Kılıç ve Beyzanur Türkyılmaz’ın yer aldığı Milli Takım, gurup maçlarında ilk olarak Kosova’yla karşı karşıya geldi. Milliler, karşılaşmadan 28 – 24 galip ayrılırken Eda Nur Kılıç 6, Ayşenur Sormaz 4, Beyzanur Türkyılmaz 2 sayı üretti. Şampiyonanın ikinci maçında Faroe Adaları’yla karşı karşıya gelen Milliler, bu karşılaşmayı da 25 – 29 kazanarak yarı finale adını yazdırdı. Kaleci Öznür Özdemir, karşılaşmanın en iyi oyuncusu seçilirken maçta Edanur Kılıç 6, Beyzanur Türkyılmaz 5, Ayşenur Sormaz da 1 sayı yaptı. Yıldız Milliler, grubun son maçında ise Çek Cumhuriyeti’yle karşılaştı. Milliler, karşılaşmadan 28-20 mağlup ayrılırken Sormaz, attığı 7 golle karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

U19 Kadın Hentbol Milli Takımı’nın 2019 Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2’nci klasman grup maçlarına Muratpaşa Belediyespor’un yıldız melekleri damgasını vurdu. Faroe Adaları karşısında kaleci Öznur Özdemir ve Çek Cumhuriyeti maçında ise Ayşenur Sormaz maçın en değerli oyuncusu seçildi. 

Muratpaşa Belediyespor’un deneyimli antrenörü Birol Ünsal’ın başantrenörlüğünü yaptığı U19 Kadın Hentbol Milli Takımı, Litvanya’da devam eden 2019 Yıldız Kadınlar Avrupa Şampiyonası 2’nci klasman grup maçlarını tamamladı. Muratpaşa Belediyespor’dan 6 oyuncunun bulunduğunu Milli Takım, Çek Cumhuriyeti, Faroe Adaları ve Kosova’yla aynı grupta yer aldı.

Paşanın Meleklerinden Kaleci Öznur Özdemir, Betül Karaaslan, Zeynep Ersöz, Ayşenur Sormaz, Eda Nur Kılıç ve Beyzanur Türkyılmaz’ın yer aldığı Milli Takım, gurup maçlarında ilk olarak Kosova’yla karşı karşıya geldi. Milliler, karşılaşmadan 28 – 24 galip ayrılırken Eda Nur Kılıç 6, Ayşenur Sormaz 4, Beyzanur Türkyılmaz 2 sayı üretti.

Şampiyonanın ikinci maçında Faroe Adaları’yla karşı karşıya gelen Milliler, bu karşılaşmayı da 25 – 29 kazanarak yarı finale adını yazdırdı. Kaleci Öznür Özdemir, karşılaşmanın en iyi oyuncusu seçilirken maçta Edanur Kılıç 6, Beyzanur Türkyılmaz 5, Ayşenur Sormaz da 1 sayı yaptı.

Yıldız Milliler, grubun son maçında ise Çek Cumhuriyeti’yle karşılaştı. Milliler, karşılaşmadan 28-20 mağlup ayrılırken Sormaz, attığı 7 golle karşılaşmanın en değerli oyuncusu seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.