Yönetim Kurulu Üyeleri, İlhan Karayılan’ı Makamında Ziyaret Etti

Ekonomi 15.09.2020 - 23:19, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2280+ kez okundu.
 

Yönetim Kurulu Üyeleri, İlhan Karayılan’ı Makamında Ziyaret Etti

Oda Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı görevine yeni atanan, İlhan Karayılan’ı makamında ziyaret ettiler. Oda Başkanımız Emrullah Tayfun Çavdar, ziyarette öncelikle Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’a hoş geldiniz diyerek başarı dileklerini iletti. Ülkemizin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik konuların konuşulduğu ziyarette, ayrıca Antalya’da faaliyet gösteren Meslektaşlarımızın sorunları da Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’a iletildi. Ziyaret, daha verimli çalışma ortamı oluşması için işbirliği ve karşılıklı başarı dilekleri ile son buldu.

Oda Başkanı Emrullah Tayfun Çavdar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı görevine yeni atanan, İlhan Karayılan’ı makamında ziyaret ettiler.

Oda Başkanımız Emrullah Tayfun Çavdar, ziyarette öncelikle Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’a hoş geldiniz diyerek başarı dileklerini iletti. Ülkemizin içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik konuların konuşulduğu ziyarette, ayrıca Antalya’da faaliyet gösteren Meslektaşlarımızın sorunları da Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan’a iletildi.

Ziyaret, daha verimli çalışma ortamı oluşması için işbirliği ve karşılıklı başarı dilekleri ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.