YÖRSİAD Fettah Tamince’yi Misafir Etti

Magazin 10.05.2019 - 00:11, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2252+ kez okundu.
 

YÖRSİAD Fettah Tamince’yi Misafir Etti

YÖRSİAD’ın konuğu Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince oldu. YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) olağan toplantısı Akra Barut Otel’de iftar sonrası gerçekleştirildi.
Çok sayıda SİAD Temsilcisinin de katıldığı İftar ve Olağan toplantının konuğu Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince oldu. 'Başarılı Bir Marka Yaratmada Küresel Vizyon' konulu konuşmasını yapan Tamince’yi çok sayıda YÖRSİAD üyesi dinlerken, gecede yeni YÖRSİAD üyeleri Doruk Özkan, M.Ümran Sarısakal, Nilay Özsan ve Yahya Küçükyılmaz’a konuk Fettah Tamince ve YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege tarafından rozetleri takıldı.  İftara ve Olağan toplantıya ilgi büyüktü İftara ve Olağan toplantıya YÖRSİAD üyeleri büyük bir ilgi gösterirken, geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Mehmet Hacıarifoğlu , TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu, BAKSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan, AKTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bıcıoğlu ,ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülseren Açar, ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Cahir Urfan, ATAV Yönetim Kurulu Başkanı Yeliz Gül Ege, IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Özdemir, TOBB GGK İcra Komitesi Başkanı Ahmet Ekelik, Rus Kültür ve Sanat Derneği Başkanı İrina Balcı, Kemer Enduro Kulübü Başkanı Semih Özdemir ve Kemer Yörük Beyi Durmuş Can ile çok sayıda basın mensubu katıldı.  Gecede geçtiğimiz dönem YÖRSİAD Başkanı Semih Beken’e, derneğe olan katkılarından dolayı YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege tarafından bir plaket verildi. 
YÖRSİAD’ın konuğu Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince oldu. YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) olağan toplantısı Akra Barut Otel’de iftar sonrası gerçekleştirildi.

Çok sayıda SİAD Temsilcisinin de katıldığı İftar ve Olağan toplantının konuğu Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince oldu. 'Başarılı Bir Marka Yaratmada Küresel Vizyon' konulu konuşmasını yapan Tamince’yi çok sayıda YÖRSİAD üyesi dinlerken, gecede yeni YÖRSİAD üyeleri Doruk Özkan, M.Ümran Sarısakal, Nilay Özsan ve Yahya Küçükyılmaz’a konuk Fettah Tamince ve YÖRSİAD Başkanı Aykut Ege tarafından rozetleri takıldı. 

İftara ve Olağan toplantıya ilgi büyüktü

İftara ve Olağan toplantıya YÖRSİAD üyeleri büyük bir ilgi gösterirken, geceye Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Mehmet Hacıarifoğlu , TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Eroğlu, BAKSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Erdoğan, AKTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Bıcıoğlu ,ANTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Gülseren Açar, ASKON Yönetim Kurulu Başkanı Cahir Urfan, ATAV Yönetim Kurulu Başkanı Yeliz Gül Ege, IGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Özdemir, TOBB GGK İcra Komitesi Başkanı Ahmet Ekelik, Rus Kültür ve Sanat Derneği Başkanı İrina Balcı, Kemer Enduro Kulübü Başkanı Semih Özdemir ve Kemer Yörük Beyi Durmuş Can ile çok sayıda basın mensubu katıldı. 
Gecede geçtiğimiz dönem YÖRSİAD Başkanı Semih Beken’e, derneğe olan katkılarından dolayı YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege tarafından bir plaket verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.