Yücel Kongre Sonrası Çalışmalarına Hız Verdi

Politika 04.10.2020 - 14:49, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1953+ kez okundu.
 

Yücel Kongre Sonrası Çalışmalarına Hız Verdi

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Millet Bizi çağırıyor dedi ve İlçesindeki üye çalışmalarına hız verdi.
İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Millet Bizi çağırıyor dedi ve İlçesindeki üye çalışmalarına hız verdi. Yaptığı çalışmalarda gece gündüz demeden yer mekân ayırt etmeden vatandaşa ulaşıp onları dertlerini dinlemeye partisine üye kazandırma çalışmalarına devam ediyor. Gittiği her ortamda üye kaydı yapması ve ekibini de buna teşvik etmesi beğeni topluyor. Halk için Halkın Yanında siyaset yaptıklarını söyleyen Yücel “ Bizler koltuklar için değil, milletimizin çıkarları için mücadele eden İyi Parti'nin neferiyiz. Büyük hedeflere doğru tüm hemşerilerimizle birlikte yol almak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan çabalayacağız. Bu doğrultuda Gençlik kollarımız ve Kadın kollarımızla birlikte İyi Parti’nin Kepez teşkilatlanmasının ve büyümesini sağlamaya çalışıyoruz. Bizler için makamlar gelip geçicidir, kalıcı değildir. Asıl olan aziz milletimize hizmettir.  İyi Parti'nin yılmaz bir neferi olarak verilecek her türlü görevde millete hizmete devam edeceğim. Partimizin iktidara gelmesi, ülkemizi hakkettiği noktaya getirmek için ben ve teşkilatım elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Gitmediğimiz hane dinlemediğimiz esnaf kalmayıncaya kadar kepezi karış karış gezeceğiz. Milletimiz Bizi Çağırıyor.” ifadelerini kullandı.  
İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Millet Bizi çağırıyor dedi ve İlçesindeki üye çalışmalarına hız verdi.

İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Mazlum Yücel Millet Bizi çağırıyor dedi ve İlçesindeki üye çalışmalarına hız verdi.

Yaptığı çalışmalarda gece gündüz demeden yer mekân ayırt etmeden vatandaşa ulaşıp onları dertlerini dinlemeye partisine üye kazandırma çalışmalarına devam ediyor. Gittiği her ortamda üye kaydı yapması ve ekibini de buna teşvik etmesi beğeni topluyor. Halk için Halkın Yanında siyaset yaptıklarını söyleyen Yücel “ Bizler koltuklar için değil, milletimizin çıkarları için mücadele eden İyi Parti'nin neferiyiz. Büyük hedeflere doğru tüm hemşerilerimizle birlikte yol almak için bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da durmadan çabalayacağız. Bu doğrultuda Gençlik kollarımız ve Kadın kollarımızla birlikte İyi Parti’nin Kepez teşkilatlanmasının ve büyümesini sağlamaya çalışıyoruz. Bizler için makamlar gelip geçicidir, kalıcı değildir. Asıl olan aziz milletimize hizmettir.  İyi Parti'nin yılmaz bir neferi olarak verilecek her türlü görevde millete hizmete devam edeceğim. Partimizin iktidara gelmesi, ülkemizi hakkettiği noktaya getirmek için ben ve teşkilatım elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Gitmediğimiz hane dinlemediğimiz esnaf kalmayıncaya kadar kepezi karış karış gezeceğiz. Milletimiz Bizi Çağırıyor.” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.