Yüklü Miktarda Kaçak İçki Yakalandı

Asayiş 27.09.2020 - 00:14, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1775+ kez okundu.
 

Yüklü Miktarda Kaçak İçki Yakalandı

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlileri olarak ilimizde sahte içki yapan ve bu içkileri piyasaya sürmeye çalışan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda; 26.09.2020 günü İlimiz Kepez İlçesi Hüsnü Karakaş Mahallesinde bulunan bir ikamette, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan aramalarda; - 2.500 Litre kaçak/sahte Alkol, - 2 Şişe kaçak/sahte Viski, - 164 Adet içki aroması,  - 460 Adet sahte içki etiketine el konulmuştur. Olayda yaklaşık 800.000 TL tutarında kamu zararı engellenmiş olup yakalanan M.Ç. isimli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır. Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak halk sağlığı açından tehlikeli olan sahte içkiyi üreten, piyasaya sürmeye çalışan, insan sağlığı ile oynayan ve yurda kaçak yollarla sokulan ürünleri piyasaya sürmeye çalışan bu şekilde haksız rekabet yapan ve Devleti vergi yönünden zarara uğratan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği görevlileri olarak ilimizde sahte içki yapan ve bu içkileri piyasaya sürmeye çalışan kişi ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda;

26.09.2020 günü İlimiz Kepez İlçesi Hüsnü Karakaş Mahallesinde bulunan bir ikamette, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan arama ve el koyma kararına istinaden yapılan aramalarda;
- 2.500 Litre kaçak/sahte Alkol,
- 2 Şişe kaçak/sahte Viski,
- 164 Adet içki aroması,
 - 460 Adet sahte içki etiketine el konulmuştur.
Olayda yaklaşık 800.000 TL tutarında kamu zararı engellenmiş olup yakalanan M.Ç. isimli şahıs hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılık Mücadele Kanununa Muhalefet suçundan adli işlem yapılmıştır.
Antalya Emniyet Müdürlüğü olarak halk sağlığı açından tehlikeli olan sahte içkiyi üreten, piyasaya sürmeye çalışan, insan sağlığı ile oynayan ve yurda kaçak yollarla sokulan ürünleri piyasaya sürmeye çalışan bu şekilde haksız rekabet yapan ve Devleti vergi yönünden zarara uğratan kişi ve organizasyonlara yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.