Zafer Partisi Antalya’da Neler Oluyor?

Politika 06.08.2022 - 21:34, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2753+ kez okundu.
 

Zafer Partisi Antalya’da Neler Oluyor?

12 Haziranda kongresini yapan Zafer Partisi Antalya Teşkilatında Neler Oluyor?
12 Haziranda kongresini yapan Zafer Partisi Antalya Teşkilatında Neler Oluyor? Zafer partisi Sosyal Medya il başkanlığı sayfasında 21 Ağustos’ta 1.olağan üstü kongreye gidileceği bildirildi. Ancak neden böyle bir şey olduğu kamuoyunca merak konusu olunca antalyahabertakip.com olarak yaptığımız araştırmada 12 Hazirandaki listeleri hazırlayan Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Salih Ezer’in disiplin kurulu yedek listesine tüzüğe aykırı olarak 1 kişi fazla yazması nedeni ile olağan üstü kongre kararı alındığı öğrenildi. Şu sıralar en Antalya’da En fazla çalışan tek ilçe olan Alanya’da bir grubun 15 Temmuz da Yönetimi düşürmek adına hareket ettiği bir nevi Alanya ilçe başkanlığını saf dışı bırakma çalışmalarında bulundukları ancak tecrübeli siyasetçi Reis Lakaplı İlçe Sekreteri İsmail Yıldırım’ın önleyerek krizin büyümesinin önüne geçildi. Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanlığını saf dışı bırakma çabaları arkasında Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Salih Ezer’in olduğu üyelerce konuşuluyor. Zafer Partisi Antalya İl başkanı Yaşar Kökce’ninde yaşanan bu olaylara sessiz kalması Antalya Zafer Partilileri çok kızdırdı. İsmail Yıldırımın sosyal medya hesabından son günlerde yaptığı yayınlardan anlaşılıyor ki! Reis Lakaplı İlçe Sekreteri İsmail Yıldırım bu olaya çok tepki verdi. Belki de 21 Ağustosta yapılacak olan olağanüstü kongrede Zafer Partisinden Antalya il başkanlığına aday olacağı gelen bilgiler arasında. Bakalım önümüzdeki günlerde Zafer Partisi Antalya’da çok hareketli günler yaşanacağa benziyor. 21 Ağustos Zafer Partisi Antalya için her şeye gebe gibi... Olağanüstü Kongreye Alanya’nın damga vurması bekleniyor. Reis Lakaplı İlçe Sekreteri İsmail Yıldırım’a Antalya teşkilatlarından büyük destek gelmeye başladı.
12 Haziranda kongresini yapan Zafer Partisi Antalya Teşkilatında Neler Oluyor?

12 Haziranda kongresini yapan Zafer Partisi Antalya Teşkilatında Neler Oluyor?

Zafer partisi Sosyal Medya il başkanlığı sayfasında 21 Ağustos’ta 1.olağan üstü kongreye gidileceği bildirildi.

Ancak neden böyle bir şey olduğu kamuoyunca merak konusu olunca antalyahabertakip.com olarak yaptığımız araştırmada 12 Hazirandaki listeleri hazırlayan Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Salih Ezer’in disiplin kurulu yedek listesine tüzüğe aykırı olarak 1 kişi fazla yazması nedeni ile olağan üstü kongre kararı alındığı öğrenildi.

Şu sıralar en Antalya’da En fazla çalışan tek ilçe olan Alanya’da bir grubun 15 Temmuz da Yönetimi düşürmek adına hareket ettiği bir nevi Alanya ilçe başkanlığını saf dışı bırakma çalışmalarında bulundukları ancak tecrübeli siyasetçi Reis Lakaplı İlçe Sekreteri İsmail Yıldırım’ın önleyerek krizin büyümesinin önüne geçildi.

Zafer Partisi Alanya İlçe Başkanlığını saf dışı bırakma çabaları arkasında Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Salih Ezer’in olduğu üyelerce konuşuluyor.

Zafer Partisi Antalya İl başkanı Yaşar Kökce’ninde yaşanan bu olaylara sessiz kalması Antalya Zafer Partilileri çok kızdırdı.

İsmail Yıldırımın sosyal medya hesabından son günlerde yaptığı yayınlardan anlaşılıyor ki!

Reis Lakaplı İlçe Sekreteri İsmail Yıldırım bu olaya çok tepki verdi.

Belki de 21 Ağustosta yapılacak olan olağanüstü kongrede Zafer Partisinden Antalya il başkanlığına aday olacağı gelen bilgiler arasında.

Bakalım önümüzdeki günlerde Zafer Partisi Antalya’da çok hareketli günler yaşanacağa benziyor.

21 Ağustos Zafer Partisi Antalya için her şeye gebe gibi...

Olağanüstü Kongreye Alanya’nın damga vurması bekleniyor.

Reis Lakaplı İlçe Sekreteri İsmail Yıldırım’a Antalya teşkilatlarından büyük destek gelmeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.