Zafer Partisi Kongrede 2 Aday’la Yarışacak

Politika 09.06.2022 - 20:41, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2134+ kez okundu.
 

Zafer Partisi Kongrede 2 Aday’la Yarışacak

12.06.2022 günü yapılacak olan Antalya Zafer Partisi İl Kongresinde, Genel Merkez Kurucu Üyelerinden Yaşar Kökçe İl Başkanı adayı olacağını, açıkladı.
12.06.2022 günü yapılacak olan Antalya Zafer Partisi İl Kongresinde, Genel Merkez Kurucu Üyelerinden Yaşar Kökçe İl Başkanı adayı olacağını, açıkladı. Zafer Partisi Antalya İl binasında yapılan basın toplantısında, il yönetiminin kurulması ve il binasının oluşturulması sonrası hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını ve 8 ilçede teşkilatlandıklarını izah eden Zafer Partisi Antalya Başkan Adayı Yaşar Kökçe, “Siyasi hayatıma MHP il yönetiminde görev alarak başladım, sonrasında İYİ Partinin kuruluşunda aşamasında bulundum. Şu anda Zafer Partisi’nde siyasete devam etmek için aday oldum. Her ayrılışın bir sebebi oluyor, parti içi demokrasinin uygulanmadığı partilerde sıkıntılar ve küskünlükler hep oluyor. Parti kuranlar, kendi istedikleri ve savundukları demokratik kuralları daha sonra kendi tabanlarına ve üyelerine lütfetmediler. Bizler gibi demokrasiyi savunanların geçmişte şikâyet ettiği yanlışlara düşmemesi için, görev alacak arkadaşlarımızla el birliği ile çalışacağız” dedi. Genel başkan Ümit Özdağ’ın gayretli çalışmalarına ayak uydurabilmek için, gayret edeceklerini belirten başkan adayı Kökçe, Türk milliyetçileri olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyeceklerini belirtti. İyi partide Serik belediye başkanlığına aday olduğunu açıklamasına rağmen, il yönetiminde apar topar toplantı yapıldığını, bisküvi kutusuna oylar atıldığını ve başkanlığının önlendiğini anlatan Yaşar Kökçe, “ İlimizde Zafer Partisi yönetimine atanan yönetimin daha aktif olmasını arzu ederdik, sosyal medyada da ilginin azaldığına şahit oluyoruz. Siyasette insanları çoğaltmak gerekir. Yönetimlerin her konuyu masaya yatırıp birlikte kararlarlar almasını hep savunurum. Tek adamlığa her zaman karşıyım, maalesef masaya oturanların birçoğu tek adam olmak istiyor. Ben Antalya siyasetinde bunu yapmayacağım. Seçildiğim takdirde, siyasetin ekip çalışması ile yapılacağı inancımla, ortak akılla yürüteceğimiz bir yönetim modelini uygulayacağıma söz veriyorum” dedi ve partili arkadaşlarının ısrarı ile aday olmaya karar verdiğini öne sürdü. Yaşamında ve iş hayatında hep en iyisini yapmaya gayret ettiğini belirten başkan adayı Kökçe, tohum üretimi yapan şirketiyle ihracat yapıp ülkeye döviz kazandırdığını, sosyal faaliyetler olarak, fide üreticileri derneğini kurduğunu, Türkiye tohumcular birliğinin kuruluşunda yer aldığını, Antalya Tenis Kulübünde yönetim kurulu üyeliği yaptığını anlatarak kısaca kendinden bahsetti. Basının sorduğu sorulara verdiği cevaplarda, aday olmasında genel merkezin herhangi bir tasarrufu olmadığını, mevcut il başkanı ile de dostluğunun olduğunu söyledi. Türkiye’de 100 üzeri partinin programına baktığımızda, hepsi demokrasiyi vaat edip  savunuyor. Türkiye’de parti içi demokrasiyi uygulayabilen bir partinin, iktidar olamama ihtimali yoktur” dedi.
12.06.2022 günü yapılacak olan Antalya Zafer Partisi İl Kongresinde, Genel Merkez Kurucu Üyelerinden Yaşar Kökçe İl Başkanı adayı olacağını, açıkladı.

12.06.2022 günü yapılacak olan Antalya Zafer Partisi İl Kongresinde, Genel Merkez Kurucu Üyelerinden Yaşar Kökçe İl Başkanı adayı olacağını, açıkladı.

Zafer Partisi Antalya İl binasında yapılan basın toplantısında, il yönetiminin kurulması ve il binasının oluşturulması sonrası hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarına başladıklarını ve 8 ilçede teşkilatlandıklarını izah eden Zafer Partisi Antalya Başkan Adayı Yaşar Kökçe, “Siyasi hayatıma MHP il yönetiminde görev alarak başladım, sonrasında İYİ Partinin kuruluşunda aşamasında bulundum. Şu anda Zafer Partisi’nde siyasete devam etmek için aday oldum. Her ayrılışın bir sebebi oluyor, parti içi demokrasinin uygulanmadığı partilerde sıkıntılar ve küskünlükler hep oluyor. Parti kuranlar, kendi istedikleri ve savundukları demokratik kuralları daha sonra kendi tabanlarına ve üyelerine lütfetmediler. Bizler gibi demokrasiyi savunanların geçmişte şikâyet ettiği yanlışlara düşmemesi için, görev alacak arkadaşlarımızla el birliği ile çalışacağız” dedi. Genel başkan Ümit Özdağ’ın gayretli çalışmalarına ayak uydurabilmek için, gayret edeceklerini belirten başkan adayı Kökçe, Türk milliyetçileri olarak, Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyeceklerini belirtti. İyi partide Serik belediye başkanlığına aday olduğunu açıklamasına rağmen, il yönetiminde apar topar toplantı yapıldığını, bisküvi kutusuna oylar atıldığını ve başkanlığının önlendiğini anlatan Yaşar Kökçe, “ İlimizde Zafer Partisi yönetimine atanan yönetimin daha aktif olmasını arzu ederdik, sosyal medyada da ilginin azaldığına şahit oluyoruz. Siyasette insanları çoğaltmak gerekir. Yönetimlerin her konuyu masaya yatırıp birlikte kararlarlar almasını hep savunurum. Tek adamlığa her zaman karşıyım, maalesef masaya oturanların birçoğu tek adam olmak istiyor. Ben Antalya siyasetinde bunu yapmayacağım. Seçildiğim takdirde, siyasetin ekip çalışması ile yapılacağı inancımla, ortak akılla yürüteceğimiz bir yönetim modelini uygulayacağıma söz veriyorum” dedi ve partili arkadaşlarının ısrarı ile aday olmaya karar verdiğini öne sürdü.

Yaşamında ve iş hayatında hep en iyisini yapmaya gayret ettiğini belirten başkan adayı Kökçe, tohum üretimi yapan şirketiyle ihracat yapıp ülkeye döviz kazandırdığını, sosyal faaliyetler olarak, fide üreticileri derneğini kurduğunu, Türkiye tohumcular birliğinin kuruluşunda yer aldığını, Antalya Tenis Kulübünde yönetim kurulu üyeliği yaptığını anlatarak kısaca kendinden bahsetti.

Basının sorduğu sorulara verdiği cevaplarda, aday olmasında genel merkezin herhangi bir tasarrufu olmadığını, mevcut il başkanı ile de dostluğunun olduğunu söyledi.

Türkiye’de 100 üzeri partinin programına baktığımızda, hepsi demokrasiyi vaat edip  savunuyor. Türkiye’de parti içi demokrasiyi uygulayabilen bir partinin, iktidar olamama ihtimali yoktur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.