Zeybek, İnönü’ye Hakaret Eden Okul Müdürü Ödüllendirilecek Mi?

Politika 25.01.2021 - 20:20, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2045+ kez okundu.
 

Zeybek, İnönü’ye Hakaret Eden Okul Müdürü Ödüllendirilecek Mi?

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, 2. Cumhurbaşkanı ve Kurtuluş Savaşı Kahramanı İsmet İnönü’ye sosyal medya hesabından hakaret eden
CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, 2. Cumhurbaşkanı ve Kurtuluş Savaşı Kahramanı İsmet İnönü’ye sosyal medya hesabından hakaret eden Antalya’nın Alanya ilçesi Mahmutlar İlkokulu Müdürü Mehmet Uyar’ın hala neden görevden alınmadığı ve okul müdürünün ödüllendirileceği iddialarını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesi ile TBMM’ye taşıdı. İNÖNÜ’YE HAKARET EDEN OKUL MÜDÜRÜ ÖDÜLLENDİRİLECEK Mİ? Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Alanya ilçesi Mahmutlar İlkokulu Müdürü Uyar’ın hakaret içeren sosyal medya paylaşımı için hala Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma açılmadığını belirten CHP’li Zeybek verdiği soru önergesinde soruşturma açılması için neyin beklendiğini ve okul müdürünün terfi edeceği iddialarına yer verdi. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek verdiği soru önergesi sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Alanya Mahmutlar İlkokulu Müdürünün, Kurtuluş Savaşı Kahramanı ve 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’ye dair yaptığı hakaret içeren sosyal medya paylaşımı terbiye sınırlarını aşmaktadır. Bir öğretmenin kendi tarihini bilmemesi, saygı duymaması kabul edilemez. Ayrıca bahse konu olan okul müdürünün, Alanya Öğretmenevi Müdürü olmak istediği ve bu makama atanacağı iddiaları mevcuttur, İsmet İnönü’ye hakaret eden bir öğretmene hala soruşturma açılmayıp, ceza verilmiyorsa bir beklenti ve korumaya sahip olduğunu düşündürtmektedir.” dedi. HAKARET EDEN MÜDÜRE, SİYASİ DESTEK VERMEK SUÇA ORTAK OLMAKTIR Olayın açığa çıkması sonrasında Alanya’da içinde siyasilerin ve Belediye Meclis Üyesinin olduğu kişilerin, hakaret eden okul müdürüne sosyal medyadan destek verdikleri bilgisine ulaştıklarını belirten CHP’li Zeybek, “Kurtuluş Savaşı Kahramanımız İsmet İnönü’ye hakaret eden şahsı savunan Belediye Meclis Üyesi’nin mensubu olduğu partinin “milliyetçi” olması ise başka bir vahim durumdur.” dedi. Alanya Mahmutlar’da İsmet İnönü’ye hakaret eden okul müdürünün çocuklara öğretecek hiçbir bilgisi olamayacağını belirten Zeybek, “Bu okul müdürü derhal görevden alınmalıdır. O makamlara gelmesinde emeği olan tarihimizin en önemli devlet adamlarından İsmet İnönü’ye yapılan saygısızlık cezasız kalmamalıdır. Bu olayın takipçisi olacağız.”    
CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, 2. Cumhurbaşkanı ve Kurtuluş Savaşı Kahramanı İsmet İnönü’ye sosyal medya hesabından hakaret eden

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Rafet Zeybek, 2. Cumhurbaşkanı ve Kurtuluş Savaşı Kahramanı İsmet İnönü’ye sosyal medya hesabından hakaret eden Antalya’nın Alanya ilçesi Mahmutlar İlkokulu Müdürü Mehmet Uyar’ın hala neden görevden alınmadığı ve okul müdürünün ödüllendirileceği iddialarını Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesi ile TBMM’ye taşıdı.

İNÖNÜ’YE HAKARET EDEN OKUL MÜDÜRÜ ÖDÜLLENDİRİLECEK Mİ?

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Alanya ilçesi Mahmutlar İlkokulu Müdürü Uyar’ın hakaret içeren sosyal medya paylaşımı için hala Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından soruşturma açılmadığını belirten CHP’li Zeybek verdiği soru önergesinde soruşturma açılması için neyin beklendiğini ve okul müdürünün terfi edeceği iddialarına yer verdi.

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek verdiği soru önergesi sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Alanya Mahmutlar İlkokulu Müdürünün, Kurtuluş Savaşı Kahramanı ve 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’ye dair yaptığı hakaret içeren sosyal medya paylaşımı terbiye sınırlarını aşmaktadır. Bir öğretmenin kendi tarihini bilmemesi, saygı duymaması kabul edilemez. Ayrıca bahse konu olan okul müdürünün, Alanya Öğretmenevi Müdürü olmak istediği ve bu makama atanacağı iddiaları mevcuttur, İsmet İnönü’ye hakaret eden bir öğretmene hala soruşturma açılmayıp, ceza verilmiyorsa bir beklenti ve korumaya sahip olduğunu düşündürtmektedir.” dedi.

HAKARET EDEN MÜDÜRE, SİYASİ DESTEK VERMEK SUÇA ORTAK OLMAKTIR

Olayın açığa çıkması sonrasında Alanya’da içinde siyasilerin ve Belediye Meclis Üyesinin olduğu kişilerin, hakaret eden okul müdürüne sosyal medyadan destek verdikleri bilgisine ulaştıklarını belirten CHP’li Zeybek, “Kurtuluş Savaşı Kahramanımız İsmet İnönü’ye hakaret eden şahsı savunan Belediye Meclis Üyesi’nin mensubu olduğu partinin “milliyetçi” olması ise başka bir vahim durumdur.” dedi.

Alanya Mahmutlar’da İsmet İnönü’ye hakaret eden okul müdürünün çocuklara öğretecek hiçbir bilgisi olamayacağını belirten Zeybek, “Bu okul müdürü derhal görevden alınmalıdır. O makamlara gelmesinde emeği olan tarihimizin en önemli devlet adamlarından İsmet İnönü’ye yapılan saygısızlık cezasız kalmamalıdır. Bu olayın takipçisi olacağız.”    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.