Zeytinköy Bölgesinde Uyuşturucu Operasyon Düzenlendi

Asayiş 04.05.2019 - 20:39, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2573+ kez okundu.
 

Zeytinköy Bölgesinde Uyuşturucu Operasyon Düzenlendi

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda yapılan soruşturma kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda;
Zeytinköy olarak bilinen bölgede Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele, Asayiş, Güvenlik, Çocuk, Havacılık Şube Müdürlükleri ile İlçe Emniyet Müdürlükleri personelinden oluşan (261) personel ve (86) ekiple birlikte hava destekli olarak daha önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir. Narkotik dedektör köpeklerininde katıldığı operasyonda; (44) adreste arama yapılmış, (38) şahsa Cumhuriyet Saccısının talimatına istinaden "Uyuşturucu/Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" ile "Kullanmak için Uyuşturucu/Uyarıcı madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak" suçlarından adli işlem yapılmıştır. Yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen (2.140) TL, (40) Euro para, (3) adet av tüfeği, çok sayıda tabanca fişeği ile av tüfeği kartuşu ele geçirilmiştir.
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda yapılan soruşturma kapsamında, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce ilimiz genelinde uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda;

Zeytinköy olarak bilinen bölgede Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde, Özel Harekat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele, Asayiş, Güvenlik, Çocuk, Havacılık Şube Müdürlükleri ile İlçe Emniyet Müdürlükleri personelinden oluşan (261) personel ve (86) ekiple birlikte hava destekli olarak daha önceden tespit edilen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlenmiştir.

Narkotik dedektör köpeklerininde katıldığı operasyonda; (44) adreste arama yapılmış, (38) şahsa Cumhuriyet Saccısının talimatına istinaden "Uyuşturucu/Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak" ile "Kullanmak için Uyuşturucu/Uyarıcı madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak" suçlarından adli işlem yapılmıştır.

Yapılan aramalarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen (2.140) TL, (40) Euro para, (3) adet av tüfeği, çok sayıda tabanca fişeği ile av tüfeği kartuşu ele geçirilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.