Zeytinköy’de Anne Çocuk Günü

Belediyeler 24.05.2019 - 21:51, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 2002+ kez okundu.
 

Zeytinköy’de Anne Çocuk Günü

Muratpaşa Belediyesi ve Türkiye Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği (TÖVİŞ), belediyenin başka bir kentsel gelişim çalışmasını hayata geçirdiği Yeşildere Mahallesi’nde anneler ve çocukları birbirinden renkli ve heyecanlı sokak oyunlarının oynandığı etkinlikte bir araya getirdi. Etkinlikte anneler çocuklarıyla halat çekme yarışması yaptı, ip atladı, erkek çocukların futbol maçı nefes kesti. Muratpaşa Belediyesi’nin mahalleliyle birlikte değişen ve gelişen bir mahalle hedefiyle farklı bir kentsel gelişim çalışmasını hayata geçirdiği Yeşildere ya da bilinen adıyla Zeytinköy’de TÖVİŞ’le birlikte anne – çocuk günü düzenlendi. Belediyenin mahallede bulunan Kadın Danışma Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal da katıldı. Etkinlikte bu yılın TÖVİŞ Annesi seçilen Betül Şahin’e de plaketi de takdim edildi. Yeşildere’de düzenlenen anne çocuk etkinliği birbirinden renkli ve heyecanlı sokak oyunlarına ev sahipliği yaptı. Merkezin bulunduğu park alanına dev bir şişme oyun alanı da kurulurken, etkinlikte; anneler çocuklarıyla birlikte halat çekme yarışında ter döktü. Çocuklar çuval yarışında kıyasıya yarıştı. Kahkahaların ve alkışların hiç eksik olmadığı etkinlikte oyunlarda birinci gelen çocuklara Kadınca Kararınca ekibinin yaptığı örme bebekler hediye edildi.  Etkinlikte erkek çocukların futbol sahasındaki rekabeti ise nefes kesti. İki takım halinde sahaya çıkan Zeytinköy’ün çocukları, büyük bir rekabete sahne olan maçtan berabere ayrıldı.   

Muratpaşa Belediyesi ve Türkiye Öğrenci Velileri İşbirliği Derneği (TÖVİŞ), belediyenin başka bir kentsel gelişim çalışmasını hayata geçirdiği Yeşildere Mahallesi’nde anneler ve çocukları birbirinden renkli ve heyecanlı sokak oyunlarının oynandığı etkinlikte bir araya getirdi. Etkinlikte anneler çocuklarıyla halat çekme yarışması yaptı, ip atladı, erkek çocukların futbol maçı nefes kesti.

Muratpaşa Belediyesi’nin mahalleliyle birlikte değişen ve gelişen bir mahalle hedefiyle farklı bir kentsel gelişim çalışmasını hayata geçirdiği Yeşildere ya da bilinen adıyla Zeytinköy’de TÖVİŞ’le birlikte anne – çocuk günü düzenlendi.

Belediyenin mahallede bulunan Kadın Danışma Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın eşi Ümran Uysal da katıldı. Etkinlikte bu yılın TÖVİŞ Annesi seçilen Betül Şahin’e de plaketi de takdim edildi.

Yeşildere’de düzenlenen anne çocuk etkinliği birbirinden renkli ve heyecanlı sokak oyunlarına ev sahipliği yaptı. Merkezin bulunduğu park alanına dev bir şişme oyun alanı da kurulurken, etkinlikte; anneler çocuklarıyla birlikte halat çekme yarışında ter döktü. Çocuklar çuval yarışında kıyasıya yarıştı. Kahkahaların ve alkışların hiç eksik olmadığı etkinlikte oyunlarda birinci gelen çocuklara Kadınca Kararınca ekibinin yaptığı örme bebekler hediye edildi.  Etkinlikte erkek çocukların futbol sahasındaki rekabeti ise nefes kesti. İki takım halinde sahaya çıkan Zeytinköy’ün çocukları, büyük bir rekabete sahne olan maçtan berabere ayrıldı.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.