Zeytinköy’de Yeni Parkın Yapımı Sürüyor

Belediyeler 02.08.2019 - 21:36, Güncelleme: 16.11.2022 - 03:02 1972+ kez okundu.
 

Zeytinköy’de Yeni Parkın Yapımı Sürüyor

Parklarda güneş enerjili aydınlatmaya geçmeye hazırlanan Muratpaşa Belediyesi, Başkan Ümit Uysal’ın talimatıyla ilk çalışmayı Zeytinköy bölgesindeki 2 bin 730 metrekarelik yeni park alanında gerçekleştiriyor. Peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından güneş enerjisiyle yapılacak aydınlatmanın sistemi kurulacak. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 Mart yerel seçimlerine gidilirken açıkladığı yeni dönem projelerini bir bir uygulamaya alıyor. ‘Çevrecilik yaşam biçimimiz’ başlığında yer alan bir çalışma daha uygulamaya başlamak için gün sayıyor.  Altyapı düzenlemelerinde sona gelinen 2 bin 730 metrekarelik parkta, aydınlatma sistemleri güneş enerjisi ile çalışacak. 2 bin 730 metrekarelik park alanında tesviye ve peyzaj çalışmalarında sona gelindi. Peyzaj çalışmalarının ardından güneşle aydınlatma sisteminin kurulumu yapılacak. Bölgenin gelişimini her alanda desteklediklerini dile getiren Başkan Uysal “Mahallemizde kentsel değişim ve gelişim süreci hızla ilerliyor, artık sosyal donatı alanları, parkları, spor tesisleri, okulları, kamu kurum kuruluşlarının ve özel sektörün yatırımlarıyla kent hayatının önemli bir merkezi olacak” dedi.

Parklarda güneş enerjili aydınlatmaya geçmeye hazırlanan Muratpaşa Belediyesi, Başkan Ümit Uysal’ın talimatıyla ilk çalışmayı Zeytinköy bölgesindeki 2 bin 730 metrekarelik yeni park alanında gerçekleştiriyor. Peyzaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından güneş enerjisiyle yapılacak aydınlatmanın sistemi kurulacak.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, 30 Mart yerel seçimlerine gidilirken açıkladığı yeni dönem projelerini bir bir uygulamaya alıyor. ‘Çevrecilik yaşam biçimimiz’ başlığında yer alan bir çalışma daha uygulamaya başlamak için gün sayıyor.  Altyapı düzenlemelerinde sona gelinen 2 bin 730 metrekarelik parkta, aydınlatma sistemleri güneş enerjisi ile çalışacak. 2 bin 730 metrekarelik park alanında tesviye ve peyzaj çalışmalarında sona gelindi. Peyzaj çalışmalarının ardından güneşle aydınlatma sisteminin kurulumu yapılacak.

Bölgenin gelişimini her alanda desteklediklerini dile getiren Başkan Uysal “Mahallemizde kentsel değişim ve gelişim süreci hızla ilerliyor, artık sosyal donatı alanları, parkları, spor tesisleri, okulları, kamu kurum kuruluşlarının ve özel sektörün yatırımlarıyla kent hayatının önemli bir merkezi olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.