Başkan Tütüncü, Muratpaşa’da

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 26.04.2023 - 19:09, Güncelleme: 26.04.2023 - 19:09 2880+ kez okundu.
 

Başkan Tütüncü, Muratpaşa’da

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçe sakinleriyle kucaklaştı. Kapı kapı gezdiği ilçe esnafının, sıcak çayını içti, güzel sohbetine ortak oldu.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçe sakinleriyle kucaklaştı. Kapı kapı gezdiği ilçe esnafının, sıcak çayını içti, güzel sohbetine ortak oldu.  Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçesini ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Muratpaşa’nın Ali Çetinkaya Caddesini karış karış gezdi. Sokakta karşılaştığı ilçe sakinleriyle ayaküstü sohbet eden Başkan Tütüncü, cadde esnafının da kapısını çaldı. Tek tek gezdiği esnafa hayırlı ve bereketli kazanç dileklerini iletti, istek ve taleplerini dinledi. Esnafın sıcak çayını içti, güzel sohbetine ortak oldu. Muratpaşa ziyareti sırasında Başkan Tütüncü, bir çocuğun mutluluğuna da ortak oldu. Yolda karşılaştığı ve sohbet ettiği çocuğun akvaryum balığı almaya gittiğini öğrenen Başkan Tütüncü, “Bu delikanlıya balık hediye edelim.” dedi. Başkan Tütüncü’nün talimatı üzerine yakındaki akvaryum mağazasına gidilerek, çocuğa sevdiği balıklar hediye edildi. Çocuk, aldığı balıkları göstermek için tekrar Başkan Tütüncü’nün yanına koştu. Çocuğun büyük mutluluğu üzerine Başkan Tütüncü, “Biz sana bir de akvaryum hediye edelim” diyerek, akvaryum alınması için talimatı verdi. Başkan Tütüncü, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Çocuklarımız hep mutlu olsun, hep gülsün…” dedi. DURMAK YOK, YOLA DEVAM Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçe gezisi sırasında Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde bulunan Antalya Serikliler ve Yörükler Derneğini de ziyaret etti. Ali Çetinkaya Caddesi’ni karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Gün boyu hemşehrilerimizle birlikte olmaktan, onlarla Türkiye’nin yarınlarını beraberce konuşmaktan mutluluk duyduk. Durmak yok, yola devam…” dedi.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçe sakinleriyle kucaklaştı. Kapı kapı gezdiği ilçe esnafının, sıcak çayını içti, güzel sohbetine ortak oldu.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçe sakinleriyle kucaklaştı. Kapı kapı gezdiği ilçe esnafının, sıcak çayını içti, güzel sohbetine ortak oldu. 

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçesini ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Muratpaşa’nın Ali Çetinkaya Caddesini karış karış gezdi. Sokakta karşılaştığı ilçe sakinleriyle ayaküstü sohbet eden Başkan Tütüncü, cadde esnafının da kapısını çaldı. Tek tek gezdiği esnafa hayırlı ve bereketli kazanç dileklerini iletti, istek ve taleplerini dinledi. Esnafın sıcak çayını içti, güzel sohbetine ortak oldu. Muratpaşa ziyareti sırasında Başkan Tütüncü, bir çocuğun mutluluğuna da ortak oldu. Yolda karşılaştığı ve sohbet ettiği çocuğun akvaryum balığı almaya gittiğini öğrenen Başkan Tütüncü, “Bu delikanlıya balık hediye edelim.” dedi. Başkan Tütüncü’nün talimatı üzerine yakındaki akvaryum mağazasına gidilerek, çocuğa sevdiği balıklar hediye edildi. Çocuk, aldığı balıkları göstermek için tekrar Başkan Tütüncü’nün yanına koştu. Çocuğun büyük mutluluğu üzerine Başkan Tütüncü, “Biz sana bir de akvaryum hediye edelim” diyerek, akvaryum alınması için talimatı verdi. Başkan Tütüncü, “Çocuklarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Çocuklarımız hep mutlu olsun, hep gülsün…” dedi.

DURMAK YOK, YOLA DEVAM

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Muratpaşa ilçe gezisi sırasında Ali Çetinkaya Caddesi üzerinde bulunan Antalya Serikliler ve Yörükler Derneğini de ziyaret etti. Ali Çetinkaya Caddesi’ni karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Gün boyu hemşehrilerimizle birlikte olmaktan, onlarla Türkiye’nin yarınlarını beraberce konuşmaktan mutluluk duyduk. Durmak yok, yola devam…” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.