İyi Parti'de Antalya’da Toplu İstifa Şoku

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 27.04.2023 - 19:48, Güncelleme: 28.04.2023 - 00:30 6040+ kez okundu.
 

İyi Parti'de Antalya’da Toplu İstifa Şoku

Şimdiye kadar Kepez bölgesinden 1000’ne yakın üyenin istifa ettiklerini, ancak bunun devam edeceğini aktaran Antalya İyi Parti Kurucu Üye Geçmiş Dönem Kepez ve İl Yönetim Kurulu Üyesi 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı Fevzi Turan
İyi Parti Antalya teşkilatı kurucularından ve milletvekili aday adayı da olan Fevzi Turan, “İyi Parti Genel Merkezi'nce yapılan delege seçimlerinde başlayan ve ilçe başkanlıklarına kadar uzanan haksızlıklardan, İl Başkanı’nın tepeden inme başkanı yapılmasından ve temayül yoklamasından sonra Antalya’da 15 binden fazla üyenin İyi Parti’den istifa ettiğini” söyledi. Antalya İyi Parti kurucu üyesi, geçmiş dönem Kepez ilçe ve İl Yönetim Kurulu üyesi, 28. dönem milletvekili aday adayı Fevzi Turan, özellikle temayül yoklamasının ardından Antalya’da başlayan istifa dalgasında Kepez bölgesinden 1000’den fazla üyenin istifa ettiğini ve bunun devam edeceğini öne sürdü. Fevzi Turan şunları söyledi: “İyi Parti Genel Merkezi'nce yapılan delege seçimlerinde başlayıp ilçe başkanlıklarında yapılan haksızlıklar var. İl Başkanı’nın partiye 24 Ekim’de üye olmasına rağmen tepeden inme il başkanı yapılması var. Şaibeli temayül yoklaması var. Milletvekili aday listesinde 2. sıradan 5. sıraya kadar Antalya’yı temsil etmeyen ve İyi Parti’de son bir seneye kadar hiçbir faydaları olmayan kişileri milletvekili adayı yapılması var. Partisi için çalışanların bu haksızlıklara ses çıkarmaması düşünülemez. İstifa noktasına gelen ve istifa eden arkadaşlarımız böyle bir düzeni kabul etmediklerini belirtiyor ve ‘bizleri adam yerine koymayan bir Antalya İl Yönetimi ve İlçe yönetimleri görevde olduğu sürece bizler bu partide kalmak istemiyoruz’ diyorlar. Ben çalışmalarımla 1500’e yakın üye yaptım. Şimdi de yaptığım üyelerimi tek tek istifa ettiriyorum. Bu zamana kadar sadece Kepez bölgesinde 1000’den fazla istifa gerçekleşti ve devamı da gelecek. İstifalar Antalya genelinde 15.000’i geçti. Bakalım akılları başlarına gelecek mi?”
Şimdiye kadar Kepez bölgesinden 1000’ne yakın üyenin istifa ettiklerini, ancak bunun devam edeceğini aktaran Antalya İyi Parti Kurucu Üye Geçmiş Dönem Kepez ve İl Yönetim Kurulu Üyesi 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı Fevzi Turan

İyi Parti Antalya teşkilatı kurucularından ve milletvekili aday adayı da olan Fevzi Turan, “İyi Parti Genel Merkezi'nce yapılan delege seçimlerinde başlayan ve ilçe başkanlıklarına kadar uzanan haksızlıklardan, İl Başkanı’nın tepeden inme başkanı yapılmasından ve temayül yoklamasından sonra Antalya’da 15 binden fazla üyenin İyi Parti’den istifa ettiğini” söyledi.

Antalya İyi Parti kurucu üyesi, geçmiş dönem Kepez ilçe ve İl Yönetim Kurulu üyesi, 28. dönem milletvekili aday adayı Fevzi Turan, özellikle temayül yoklamasının ardından Antalya’da başlayan istifa dalgasında Kepez bölgesinden 1000’den fazla üyenin istifa ettiğini ve bunun devam edeceğini öne sürdü.

Fevzi Turan şunları söyledi: “İyi Parti Genel Merkezi'nce yapılan delege seçimlerinde başlayıp ilçe başkanlıklarında yapılan haksızlıklar var. İl Başkanı’nın partiye 24 Ekim’de üye olmasına rağmen tepeden inme il başkanı yapılması var. Şaibeli temayül yoklaması var. Milletvekili aday listesinde 2. sıradan 5. sıraya kadar Antalya’yı temsil etmeyen ve İyi Parti’de son bir seneye kadar hiçbir faydaları olmayan kişileri milletvekili adayı yapılması var. Partisi için çalışanların bu haksızlıklara ses çıkarmaması düşünülemez. İstifa noktasına gelen ve istifa eden arkadaşlarımız böyle bir düzeni kabul etmediklerini belirtiyor ve ‘bizleri adam yerine koymayan bir Antalya İl Yönetimi ve İlçe yönetimleri görevde olduğu sürece bizler bu partide kalmak istemiyoruz’ diyorlar. Ben çalışmalarımla 1500’e yakın üye yaptım. Şimdi de yaptığım üyelerimi tek tek istifa ettiriyorum.

Bu zamana kadar sadece Kepez bölgesinde 1000’den fazla istifa gerçekleşti ve devamı da gelecek. İstifalar Antalya genelinde 15.000’i geçti.

Bakalım akılları başlarına gelecek mi?”

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.