Kaplan’dan Aksu’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretinde “AKP, Çiftçinin Alın Terini Kuruttu”

Politika (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 25.01.2023 - 22:50, Güncelleme: 25.01.2023 - 22:50 2781+ kez okundu.
 

Kaplan’dan Aksu’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyaretinde “AKP, Çiftçinin Alın Terini Kuruttu”

Antalya’nın sevilen isimlerinden Durmuş Kaplan, Kongrede ilçe delegelerin oylarıyla yeniden seçilen İyi Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.
Antalya’nın sevilen isimlerinden Durmuş Kaplan, Kongrede ilçe delegelerin oylarıyla yeniden seçilen İyi Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Kaplan, AKP iktidarında özellikle üretimin durduğunu, çiftçinin alın terinin kurutulduğuna dikkat çekti. İyi Parti’de adı milletvekilliği ile anılan ve geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan Durmuş Kaplan, İyi Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve yönetimini ziyaret etti. Kongre sonrasında ilçe başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Kaplan, AKP iktidarının tarım politikalarını eleştirdi. AKP iktidarında çiftçinin alın terinin kurutulduğun vurgu yapan Kaplan, “Üreticinin üstüne kambur oldular. Sizlerin emeğini azımsayarak sizlere ihanet ettiler. Alın terinizin karıştığı bu topraklarda siz filizlenmedikçe geleceğimiz gençlerimiz nasıl güvende olacaktır? Artık inanlarımız ekonomik şartlar nedeniyle üretim yapmaktan korkar hale geldiler” diye konuştu. Ülkenin ilerleyen günlerde tarihinin en önemli seçimini yaşayacağını ifade eden Kaplan, “Bu süreçte partimizin bir neferi olarak sizlerle beraber mücadele etmekten onur duyacağım bir kez daha belirtmek istiyorum. Tohumun tarladan sofranıza kadar gelmesinde ki sürece hakim biri olarak söylüyorum. Emeğin, alın terinin, sabrın, olgunlaşmanın ve verilen zamanın kıymetini biliyorum. ” dedi. Önümüzdeki günlerde girilecek seçim atmosferinde Türk Halkı’nın desteğinin ne denli önemli olduğuna dikkat çeken Kaplan, konuşmasına şöyle devam etti: “Her geçen gün ekonomik sıkıntılar artarken, alım gücü her geçen gün azalıyorken, adalet sisteminde ki yanlışlıklar su götürmez bir hal aldı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izinde, sistemin artık değişme vaktinin geldiğine inanarak sizlerle beraber bu kötü gidişata ‘dur’ demek için çocuklarımız, gençlerimiz ve geleceğimiz için kutlu bir yola çıktık. Bu mücadelede gelin biz olalım, cesur olalım, iyi olalım” şeklinde konuştu.
Antalya’nın sevilen isimlerinden Durmuş Kaplan, Kongrede ilçe delegelerin oylarıyla yeniden seçilen İyi Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Antalya’nın sevilen isimlerinden Durmuş Kaplan, Kongrede ilçe delegelerin oylarıyla yeniden seçilen İyi Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Kaplan, AKP iktidarında özellikle üretimin durduğunu, çiftçinin alın terinin kurutulduğuna dikkat çekti.

İyi Parti’de adı milletvekilliği ile anılan ve geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklayan Durmuş Kaplan, İyi Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal ve yönetimini ziyaret etti. Kongre sonrasında ilçe başkanlarına ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunan Kaplan, AKP iktidarının tarım politikalarını eleştirdi. AKP iktidarında çiftçinin alın terinin kurutulduğun vurgu yapan Kaplan, “Üreticinin üstüne kambur oldular. Sizlerin emeğini azımsayarak sizlere ihanet ettiler. Alın terinizin karıştığı bu topraklarda siz filizlenmedikçe geleceğimiz gençlerimiz nasıl güvende olacaktır? Artık inanlarımız ekonomik şartlar nedeniyle üretim yapmaktan korkar hale geldiler” diye konuştu.

Ülkenin ilerleyen günlerde tarihinin en önemli seçimini yaşayacağını ifade eden Kaplan, “Bu süreçte partimizin bir neferi olarak sizlerle beraber mücadele etmekten onur duyacağım bir kez daha belirtmek istiyorum. Tohumun tarladan sofranıza kadar gelmesinde ki sürece hakim biri olarak söylüyorum. Emeğin, alın terinin, sabrın, olgunlaşmanın ve verilen zamanın kıymetini biliyorum. ” dedi.

Önümüzdeki günlerde girilecek seçim atmosferinde Türk Halkı’nın desteğinin ne denli önemli olduğuna dikkat çeken Kaplan, konuşmasına şöyle devam etti: “Her geçen gün ekonomik sıkıntılar artarken, alım gücü her geçen gün azalıyorken, adalet sisteminde ki yanlışlıklar su götürmez bir hal aldı. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izinde, sistemin artık değişme vaktinin geldiğine inanarak sizlerle beraber bu kötü gidişata ‘dur’ demek için çocuklarımız, gençlerimiz ve geleceğimiz için kutlu bir yola çıktık. Bu mücadelede gelin biz olalım, cesur olalım, iyi olalım” şeklinde konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.