Kocagöz’den Belediyenin Emekçi Kadınlarına Karanfil

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 08.03.2025 - 20:15, Güncelleme: 08.03.2025 - 20:15 4573 kez okundu.
 

Kocagöz’den Belediyenin Emekçi Kadınlarına Karanfil

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın personellerini tek tek ziyaret ederek karanfil takdim etti. Başkan Kocagöz, “Kadınlarımız, hayatın her alanında olduğu gibi belediyemizde de büyük bir özveriyle çalışıyor” dedi.
antalyahabertakip.com - Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, kadın personellerinin Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Belediye hizmet binasının her katını tek tek gezerek kadın personellerine karanfil takdim eden Başkan Kocagöz, “Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Belediye personellerinin özverili çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, “Kadınlarımız, hayatın her alanında olduğu gibi belediyemizde de büyük bir özveriyle çalışıyor. Emekleri ve katkıları bizim için çok kıymetli. Onların varlığı, belediyemizin gücüne güç katıyor” dedi. Başkan Kocagöz, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam dileğinde bulundu. Başkan Kocagöz, kadın çalışanlarla sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Belediyenin kadın çalışanları bu özel günde unutulmadıkları için Başkan Kocagöz’e teşekkür etti.
Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla belediyenin kadın personellerini tek tek ziyaret ederek karanfil takdim etti. Başkan Kocagöz, “Kadınlarımız, hayatın her alanında olduğu gibi belediyemizde de büyük bir özveriyle çalışıyor” dedi.

antalyahabertakip.com - Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, kadın personellerinin Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı. Belediye hizmet binasının her katını tek tek gezerek kadın personellerine karanfil takdim eden Başkan Kocagöz, “Kadınlar gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Belediye personellerinin özverili çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, “Kadınlarımız, hayatın her alanında olduğu gibi belediyemizde de büyük bir özveriyle çalışıyor. Emekleri ve katkıları bizim için çok kıymetli. Onların varlığı, belediyemizin gücüne güç katıyor” dedi. Başkan Kocagöz, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam dileğinde bulundu. Başkan Kocagöz, kadın çalışanlarla sohbet etti ve onların taleplerini dinledi.

Belediyenin kadın çalışanları bu özel günde unutulmadıkları için Başkan Kocagöz’e teşekkür etti.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
ddenen