Kubilay Aka, Dokuz Oğuz’daki Karakteriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 23.01.2023 - 17:58, Güncelleme: 23.01.2023 - 17:58 2974+ kez okundu.
 

Kubilay Aka, Dokuz Oğuz’daki Karakteriyle İlgili Açıklamalarda Bulundu

FOX’un 28 Ocak Cumartesi günü ekran yolculuğuna hazırlanan yeni dizisi Dokuz Oğuz’un başrol oyuncusu Kubilay Aka; rolü ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.
FOX’un 28 Ocak Cumartesi günü ekran yolculuğuna hazırlanan yeni dizisi Dokuz Oğuz’un başrol oyuncusu Kubilay Aka; rolü ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu. “HER KARAKTERİMİZİN ÇOK DERİN ŞAHSINA AİT HİKAYELERİ VAR” Dizide Batur Komutan’ı canlandıran Kubilay Aka; “Bu dizi için askeri düzen, ordu nizamı ve çok şeyin teknik olması dolayısıyla hepimiz toplu halde yaklaşık 1 aylık eğitimler aldık. Her proje için eğitim önemli. Metafora dayalı bir hikayemiz var. Oğuz Türklerine dayanan bir hikayenin günümüze uyarlanması gibi. Her karakterimizin çok derin şahsına ait hikayeleri var. Benim canlandırdığım karakter, daha yolun başında vatanı uğruna sevdiklerini kaybeden ve gittikçe de karanlığa bürünen hikayeye sahip bir karakter” dedi. “BABAM DA EMEKLİ ASKER” Bu projeyi tercih etmesinde babasının da emekli asker olmasının bir sebep olduğunu söyleyen Aka; “Babam da emekli bir asker. Aşinayım ve hayranım askerlere. Dirayetine, çelik gibi iradelerine, bayrak sevgisine, Atatürk saygısı-sevgisine, kurallarına, şakalarına, askerlik anılarına. Bu sebep aslında bu projenin içinde olma sebeplerimden biri. Bunların dışında aksiyonu çok seviyorum, kendim de dövüş sporlarıyla uğraştığım ve biraz hiperaktif bir yapım olduğu için beni en çok doyuran alan aslında. Projeyi ilk okuduğumda, uzun zamandır beklediğim ve kendimi bulduğum bir iş gördüm” şeklinde konuştu. Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ve Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Dokuz Oğuz”, Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak “Oğuz Timi”nin hikayesini anlatıyor. Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdale Timi“ni kurmak için titizlikle çalışmalarını sürdürmüş ve en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan bu birlik, dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir. Tim komutanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve en cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık ve onun isteğiyle “Oğuz Timi”ne kabul edilen Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz yemin ederek göreve başlarlar. Oğuz Timi’nin göreve başlamasıyla artık dünyada hiçbir Türk kimsesiz değildir… Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç,  Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik’in yer aldığı dizi, Mehmetçik'in iki bin yılı aşan efsanesinde, ulaşılan yeni bir zirvenin destansı öyküsüyle 28 Ocak Cumartesi günü FOX ekranlarında olacak.
FOX’un 28 Ocak Cumartesi günü ekran yolculuğuna hazırlanan yeni dizisi Dokuz Oğuz’un başrol oyuncusu Kubilay Aka; rolü ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

FOX’un 28 Ocak Cumartesi günü ekran yolculuğuna hazırlanan yeni dizisi Dokuz Oğuz’un başrol oyuncusu Kubilay Aka; rolü ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

“HER KARAKTERİMİZİN ÇOK DERİN ŞAHSINA AİT HİKAYELERİ VAR”

Dizide Batur Komutan’ı canlandıran Kubilay Aka; “Bu dizi için askeri düzen, ordu nizamı ve çok şeyin teknik olması dolayısıyla hepimiz toplu halde yaklaşık 1 aylık eğitimler aldık. Her proje için eğitim önemli. Metafora dayalı bir hikayemiz var. Oğuz Türklerine dayanan bir hikayenin günümüze uyarlanması gibi. Her karakterimizin çok derin şahsına ait hikayeleri var. Benim canlandırdığım karakter, daha yolun başında vatanı uğruna sevdiklerini kaybeden ve gittikçe de karanlığa bürünen hikayeye sahip bir karakter” dedi.

“BABAM DA EMEKLİ ASKER”

Bu projeyi tercih etmesinde babasının da emekli asker olmasının bir sebep olduğunu söyleyen Aka; “Babam da emekli bir asker. Aşinayım ve hayranım askerlere. Dirayetine, çelik gibi iradelerine, bayrak sevgisine, Atatürk saygısı-sevgisine, kurallarına, şakalarına, askerlik anılarına. Bu sebep aslında bu projenin içinde olma sebeplerimden biri. Bunların dışında aksiyonu çok seviyorum, kendim de dövüş sporlarıyla uğraştığım ve biraz hiperaktif bir yapım olduğu için beni en çok doyuran alan aslında. Projeyi ilk okuduğumda, uzun zamandır beklediğim ve kendimi bulduğum bir iş gördüm” şeklinde konuştu.

Yapımcılığını Gold Film’in üstlendiği, yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş’ın oturduğu ve Süleyman Çobanoğlu’nun kaleme aldığı “Dokuz Oğuz”, Türk’ün olduğu her yerde, Türk için savaşacak “Oğuz Timi”nin hikayesini anlatıyor. Albay Tomris Toprak; “Türk Dünyası Acil Müdale Timi“ni kurmak için titizlikle çalışmalarını sürdürmüş ve en seçkin askerlerden oluşan Oğuz Timi’ni kurmuştur. Türk Silahlı Kuvvetlerinin göz bebeği olan bu birlik, dünyanın her noktasında kıyıma, zulme uğrayan Türkler için mücadele edecektir. Tim komutanı Türk Silahlı Kuvvetlerinin en yetenekli ve en cesur subaylarından biri olan Yüzbaşı Batur Karanlık ve onun isteğiyle “Oğuz Timi”ne kabul edilen Sözleşmeli Erler; Okan Demirkır ve Yaşar Kayatürk, Teğmen Yiğit Toygar, Astsubaylar; Ercan Korkut, Umay Çolpan, Timur Gökay ve Boran Delideniz yemin ederek göreve başlarlar. Oğuz Timi’nin göreve başlamasıyla artık dünyada hiçbir Türk kimsesiz değildir…

Kubilay Aka, Deniz Işın, Yasemin Kay Allen, Hakan Boyav, Tuncer Salman, Dağhan Külegeç,  Kayhan Açıkgöz, Serhan Onat, Rami Narin, Volkan Keskin, Taylan Meydan, Sahra Şaş ve Mehmet Çevik’in yer aldığı dizi, Mehmetçik'in iki bin yılı aşan efsanesinde, ulaşılan yeni bir zirvenin destansı öyküsüyle 28 Ocak Cumartesi günü FOX ekranlarında olacak.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.