Manavgat Belediyesi’nden Kadın Dayanışmasına Destek
Manavgat Belediyesi’nden Kadın Dayanışmasına Destek
Manavgat’ta 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında özel bir tiyatro oyunu sahnelendi.
antalyahabertakip.com Ayşe Kaya’nın yazıp yönettiği “Gülizar Ana” adlı tiyatro oyunu, Toros Kadınları ve Kum Zambakları Kadın Kooperatifi üyeleri tarafından Atatürk Kültür Merkezi sahnesinde izleyiciyle buluştu. Kadın emeğini ve dayanışmasını ön plana çıkaran oyun, seyircilerden büyük alkış aldı.
KADIN DAYANIŞMASI SAHNEYE TAŞINDI
Toplumsal olaylara duyarlılığı ile tanınan yazar ve yönetmen Ayşe Kaya’nın kaleme aldığı Gülizar Ana, güçlü bir kadın hikayesi anlatıyor. Oyun, toplumsal hayatta kadınların karşılaştığı zorlukları ve dayanışmanın gücünü vurgulayan etkileyici sahnelerle doluydu. Amatör kadınlardan oluşan oyuncu kadrosu, performanslarıyla izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Manavgat Belediyesi’nin desteğiyle düzenlenen etkinliğe, Manavgat Belediye Başkan Yardımcıları Gülsüm Özer ve Yüksek Mimar Sıla Ceyhan Berkaya da katılım sağladı. Başkan yardımcıları, oyunu büyük bir ilgiyle izlerken, etkinlik sonunda sahneye çıkarak oyunda yer alan kadınlara çiçek takdim etti.
KADINLARIN GÜCÜ SANATLA BULUŞTU
Toros Kadınları ve Kum Zambakları Kadın Kooperatifi üyeleri, bu anlamlı oyunda yer almanın kendileri için büyük bir onur olduğunu belirtti. Oyun sonunda sahneye çıkan oyuncular, desteklerinden dolayı Manavgat Belediyesi’ne teşekkür etti.
Antalya HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.