Murat Yaşar Müncester Milletvekili aday Adaylığını Açıkladı

Asayiş (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 29.01.2023 - 16:29, Güncelleme: 29.01.2023 - 16:29 3133+ kez okundu.
 

Murat Yaşar Müncester Milletvekili aday Adaylığını Açıkladı

Milletvekili aday adayı Murat Yaşar Müncester Murat Yaşar Müncester Antalya’da STK ve Hemşeri dernekleri ile buluştu.
Milletvekili aday adayı Murat Yaşar Müncester Murat Yaşar Müncester Antalya’da STK ve Hemşeri dernekleri ile buluştu. Antalya’da Milletvekili aday adayları arasında ismi öne çıkan İş adamı Murat Yaşar Müncester, bu gün Ali Baba Resturant’ta STK'lara kahvaltı verdi. Buluşma kahvaltısında STK'ların başkan ve temsilcileri ile sıcak diyalog kuran Milletvekili aday adayı Murat Yaşar Müncester, toplum önderlerine önce kendisinden bahsetti. Şunları söyledi: “Bugün Özel Bir gün, Bugün dayanışmanın, birlik olmanın birlikte olmanın anlam kazandığı Antalya’mızda yaşayan tüm vatandaşlarımızı temsil noktasında olan 45 derneğin birlikte olduğu tek bir ses olduğu bir toplantı gerçekleştiriyoruz. STK’larımızın ve Hemşeri derneklerimizin sorunlarını biliyorum çözüm önerilerini de biliyorum ben ve ekibim uzun süredir. Antalya’mızın sorunları üzerinde çalışmalar yapıyoruz akademisyenlerden görüş ve öneriler alıyoruz. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken STK’lardan ve Hemşeri derneklerimizden de görüşlerini almaya devam edeceğiz. Biz Antalya’mızda yaşayan her bir vatandaşımızın sesi olacağız. Bir hayalimiz var; hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek bunun için çalışayız” dedi.
Milletvekili aday adayı Murat Yaşar Müncester Murat Yaşar Müncester Antalya’da STK ve Hemşeri dernekleri ile buluştu.

Milletvekili aday adayı Murat Yaşar Müncester Murat Yaşar Müncester Antalya’da STK ve Hemşeri dernekleri ile buluştu.

Antalya’da Milletvekili aday adayları arasında ismi öne çıkan İş adamı Murat Yaşar Müncester, bu gün Ali Baba Resturant’ta STK'lara kahvaltı verdi.

Buluşma kahvaltısında STK'ların başkan ve temsilcileri ile sıcak diyalog kuran Milletvekili aday adayı Murat Yaşar Müncester, toplum önderlerine önce kendisinden bahsetti.

Şunları söyledi:

“Bugün Özel Bir gün,

Bugün dayanışmanın, birlik olmanın birlikte olmanın anlam kazandığı Antalya’mızda yaşayan tüm vatandaşlarımızı temsil noktasında olan 45 derneğin birlikte olduğu tek bir ses olduğu bir toplantı gerçekleştiriyoruz. STK’larımızın ve Hemşeri derneklerimizin sorunlarını biliyorum çözüm önerilerini de biliyorum ben ve ekibim uzun süredir. Antalya’mızın sorunları üzerinde çalışmalar yapıyoruz akademisyenlerden görüş ve öneriler alıyoruz. Tabi bu çalışmalarımızı yaparken STK’lardan ve Hemşeri derneklerimizden de görüşlerini almaya devam edeceğiz.

Biz Antalya’mızda yaşayan her bir vatandaşımızın sesi olacağız.

Bir hayalimiz var; hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek bunun için çalışayız” dedi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.