Muratpaşa Diyetisyenleri Mahallelerde

Sağlık (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 15.01.2023 - 19:56, Güncelleme: 15.01.2023 - 19:56 3041+ kez okundu.
 

Muratpaşa Diyetisyenleri Mahallelerde

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sağlıklı yaşam projesi ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’ kapsamında diyetisyenler mahallelerde kent sakinleriyle buluşuyor.
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sağlıklı yaşam projesi ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’ kapsamında diyetisyenler mahallelerde kent sakinleriyle buluşuyor. Diyetisyenler, bu hafta Bayındır-Soğuksu, Üçgen, Konuksever, Kızıltoprak ve Çaybaşı mahallelerinde olacak. Muratpaşa Belediyesi’nin diyetisyenleri, spor eğitmenleri ve gönüllüleriyle Türkiye’nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam projesi olan Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’nde diyetisyenlerin mahalle ziyaretleri devam ediyor. Geçen yıl, yaptıkları 4 bin 360 görüşmede ilçe sakinlerine sağlıklı kilo vermenin yollarını, doğru beslenmenin önemini anlatan diyetisyenler, yeni haftaya Bayındır Park’ta yer alan Alyazma Kadın Danışma Merkezi’nden başlayacak.   Hafta içi her gün saat 10.00’den 16.00’ya mahalle sakinlerinin kilo verme ve doğru beslenmeye ilişkin sorularını yanıtlayan diyetisyenler, salı günü Üçgen Mahallesi’nde Giritli Kadın Danışma Merkezi, çarşamba ise Konuksever Stadı’nda olacak. Diyetisyenler, perşembe günü OYAK Spor Tesisi ve cuma ise Teneffüs Park’ta mahallelilerle buluşacak.
Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sağlıklı yaşam projesi ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’ kapsamında diyetisyenler mahallelerde kent sakinleriyle buluşuyor.

Antalya’da, Muratpaşa Belediyesi’nin sağlıklı yaşam projesi ‘Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’ kapsamında diyetisyenler mahallelerde kent sakinleriyle buluşuyor. Diyetisyenler, bu hafta Bayındır-Soğuksu, Üçgen, Konuksever, Kızıltoprak ve Çaybaşı mahallelerinde olacak.

Muratpaşa Belediyesi’nin diyetisyenleri, spor eğitmenleri ve gönüllüleriyle Türkiye’nin en geniş katılımlı sağlıklı yaşam projesi olan Sağlıklı Muratpaşa Hareketi’nde diyetisyenlerin mahalle ziyaretleri devam ediyor. Geçen yıl, yaptıkları 4 bin 360 görüşmede ilçe sakinlerine sağlıklı kilo vermenin yollarını, doğru beslenmenin önemini anlatan diyetisyenler, yeni haftaya Bayındır Park’ta yer alan Alyazma Kadın Danışma Merkezi’nden başlayacak.  

Hafta içi her gün saat 10.00’den 16.00’ya mahalle sakinlerinin kilo verme ve doğru beslenmeye ilişkin sorularını yanıtlayan diyetisyenler, salı günü Üçgen Mahallesi’nde Giritli Kadın Danışma Merkezi, çarşamba ise Konuksever Stadı’nda olacak. Diyetisyenler, perşembe günü OYAK Spor Tesisi ve cuma ise Teneffüs Park’ta mahallelilerle buluşacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.