Aksu’da 23 Nisan Çocuk Şenliği

Gündem (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 19.04.2024 - 21:19, Güncelleme: 19.04.2024 - 21:19 10218 kez okundu.
 

Aksu’da 23 Nisan Çocuk Şenliği

Aksu Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.
antalyahabertakip.com - Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı İsa Yıldırım 23 Nisan Salı günü saat 14.00'de Aksu Güreş Sahası'nda gerçekleştirilecek etkinliğe çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşları davet etti. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 104. yıl önce tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl Aksu'da büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını dile getiren Başkan Yıldırım şunları söyledi; “TBMM’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi Türk milletinin bağımsızlığı ve milli iradenin hâkimiyetinin tüm dünyaya ilan edildiği bir tarih olması nedeniyle büyük bir öneme sahiptir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günde biz de çocuklarımız için bir şenlik düzenlemek istedik. Halk oyunu gösterileri, oyun parkı alanları, palyaço, maskot ve ikramlıkların yer alacağı şenliğimiz ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl Aksu’da büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacağız. Bu anlamlı bayramı coşkuyla kutlamak üzere tüm çocuklarımızı 23 Nisan’da Salı günü saat 14.00’de Aksu Güreş Sahası’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Aksu Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Aksu Güreş Sahası'nda "23 Nisan Çocuk Şenlikleri" ile kutlayacak.

antalyahabertakip.com - Aksu Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı İsa Yıldırım 23 Nisan Salı günü saat 14.00'de Aksu Güreş Sahası'nda gerçekleştirilecek etkinliğe çocuklar başta olmak üzere tüm vatandaşları davet etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 104. yıl önce tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl Aksu'da büyük bir coşkuyla kutlayacaklarını dile getiren Başkan Yıldırım şunları söyledi;

“TBMM’nin açıldığı 23 Nisan 1920 tarihi Türk milletinin bağımsızlığı ve milli iradenin hâkimiyetinin tüm dünyaya ilan edildiği bir tarih olması nedeniyle büyük bir öneme sahiptir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bu anlamlı günde biz de çocuklarımız için bir şenlik düzenlemek istedik. Halk oyunu gösterileri, oyun parkı alanları, palyaço, maskot ve ikramlıkların yer alacağı şenliğimiz ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl Aksu’da büyük bir coşku ve heyecanla kutlayacağız. Bu anlamlı bayramı coşkuyla kutlamak üzere tüm çocuklarımızı 23 Nisan’da Salı günü saat 14.00’de Aksu Güreş Sahası’na davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.