Kızıl Goncalar 15. Bölüm Özeti

Magazin (Antalya Haber Takip ) - Antalya Haber Takip | 21.04.2024 - 19:18, Güncelleme: 21.04.2024 - 19:18 2192 kez okundu.
 

Kızıl Goncalar 15. Bölüm Özeti

Annesinin, sandığının aksine, intihar ettiğini öğrenen Cüneyd yıkılır.
antalyahabertakip.com - Ancak bildikleriyle afallayan yalnız Cüneyd değildir. Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent, vicdanıyla korkuları arasında sıkışır. Bu sırada Meryem de Cüneyd ve Zeynep’e dair önemli bir sırrı öğrenmiş ve köşeye sıkışmıştır.  Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için tehlikeli ve cüretkar bir plan yapar. Cüneyd kendisini ortasında bulduğu bu mücadelede dedesi Mürşid Efendi için endişelenmektedir ve ayağa kalkmak için ihtiyaç duyduğu gücü Zeynep’in sözlerinde bulacaktır. Levent ise Zeynep’i kurtarmak için peşine düştüğü Cüneyd’in annesiyle ilgili bambaşka bir gerçeğe ulaşsa da  Meryem’in dayanacak gücü kalmamış, gemileri yakmaya karar vermiştir.
Annesinin, sandığının aksine, intihar ettiğini öğrenen Cüneyd yıkılır.

antalyahabertakip.com - Ancak bildikleriyle afallayan yalnız Cüneyd değildir. Mira’nın gerçek annesinin Meryem olduğunu öğrenen Levent, vicdanıyla korkuları arasında sıkışır. Bu sırada Meryem de Cüneyd ve Zeynep’e dair önemli bir sırrı öğrenmiş ve köşeye sıkışmıştır. 

Müyesser, Hasna ve Affan’ın desteğini arkasına alan Sadi Hüdayi ise posta oturmak için tehlikeli ve cüretkar bir plan yapar. Cüneyd kendisini ortasında bulduğu bu mücadelede dedesi Mürşid Efendi için endişelenmektedir ve ayağa kalkmak için ihtiyaç duyduğu gücü Zeynep’in sözlerinde bulacaktır. Levent ise Zeynep’i kurtarmak için peşine düştüğü Cüneyd’in annesiyle ilgili bambaşka bir gerçeğe ulaşsa da  Meryem’in dayanacak gücü kalmamış, gemileri yakmaya karar vermiştir.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve antalyahabertakip.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.